Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim miért nem szeret orálisan kielégíteni? Csak az én párom ilyen?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy undorodik az ízétől. Eddig nem találkoztam olyan pasival aki nem szeret nyalni. A pasim meg pontosan tudja hogy csak csiklóizgatással tudok elmenni. Masszírozza a csiklómat de nem tudok úgy elmenni. Csak az én pasim ilyen. Vagy a pasik többsége nem szeret nyalni?2022. okt. 13. 11:59
11/16 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ha nem hajlandó rá akkor keresel mást, mivel csak ezzel van orgazmusod, az én barátom csak így fogta fel hogy számomra ez mennyire fontos..
12/16 anonim válasza:
Nálunk éppen ez van, csak fordítva. A nejem nem csinálja, mert nem szereti. És ami még szebb az egészben, hogy az első feleségem se csinálta sosem.
13/16 anonim válasza:
12-es ,három a magyar igazság xD
14/16 anonim válasza:
A #10-esnél a pont. Nem vagyunk egyformák, pasiból, nőből is van aki nem szereti az orált csinálni. Mivel neked ez kiemelten fontos, csak így tudsz gyönyörhöz jutni dönthetsz... választod az állandó kielégületlenséget, boldogtalanságot vagy teszed amit amit a többiek is javasolnak fent (mondjuk előbb-utóbb ez úgyis be fog következni a legjobb kapcsolatot is elreszeli ha nincs meg a szexuális összhang).
15/16 anonim válasza:
Csak a tiéd rúgnàm ki az ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!