Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haragszik a barátnőm? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?

Figyelt kérdés

Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.

Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.

Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.

De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

2023. nov. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 Király vok de te is 2 ***** válasza:
100%
Hogy vagytok?
2023. dec. 5. 15:42
 72/77 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts vele te. Vannak lányok akik értékelnék az igyekezeted
2023. dec. 5. 16:48
 73/77 anonim ***** válasza:
100%

Én szurkolok neked hogy sikerüljön!

Azért csak kiderült hogy nem te voltál a paraszt.

Szerintem jó úton vagytok afelé, hogy rendbe jöjjön dolog ez a dolog nála. Próbáld minél többször csókolgatni simogatni a hasát, de úgy hogy közben ne tömd be a száját, tudjon szólni ha mégsem oké. Szerintem ő is akarja csak még fél az emlékektől.

2023. dec. 5. 23:58
 74/77 A kérdező kommentje:

#71 Még mindig kiborul, ha látom a pociját, pedig kéri, hogy foglalkozzak vele... :/

#72 Pont ezaz, hogy nem akarok szakítani.

#73 Egyébként ezt a szájbetömés dolgot ő szokta kérni. Én jobban szeretem, ha meg tudom csókolni. Bár mindig olyasmi kerül a szájába, amit ki tudna köpni, ha nagyon akarna. De egyébként folyamatosan kérdezgetem, hogy oké-e amit csinálok.

Viszont haladtunk annyit, hogy alvás előtt meg tudom puszilni a hasát, ha szinte sötét, de félhomály van, anélkül, hogy sírna miatta. A szex utáni sírás az még megvan...

2023. dec. 6. 01:57
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mázlid van, óvatos legyél ezentúl.

Teremtsetek olyan helyzetet, amikor könnyebben megy neki. Ne legyen túl világos, vagy pedig legyen rajta takaró, és ne húzd le teljesen, csak érzéssel kényeztesd.

És fokozatosan.

Állj meg egy adott ponton, ahol még nem érzi nagyon rosszul magát józan állapotban sem. Majd legközelebb tovább mentek.

Ez egy lassú folyamat, ha szakember nem segít benne.

És beszélj is vele erről minél többet.

2023. dec. 6. 14:28
 76/77 anonim ***** válasza:
0%
igaza van mert kihasználtad de amúgy elég fura a csaj
2023. dec. 6. 14:37
 77/77 Király vok de te is 2 ***** válasza:
Majd szólj hogy mi van.#71 voltam
2023. dec. 6. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!