Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haragszik a barátnőm? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?

Figyelt kérdés

Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.

Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.

Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.

De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

2023. nov. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Hazajött, de bezárkózott a fürdőbe...
2023. nov. 23. 22:39
 52/77 anonim ***** válasza:
69%
Gyerekes viselkedés
2023. nov. 24. 00:01
 53/77 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk most mindentől függetlenül, hogy a fenébe lehet, hogy együtt éltek és a saját párod még neked se mutatja meg a hasát, ha megnézed meg szakítani akar? Azért itt erősen vannak bajok nála is..

Én össze se költöznék olyan csajjal, aki rejtegeti magát előttem és nem mer természetesen, lazán meztelenül mászkálni előttem.

És egy női hasról beszélünk, ami igen is része sokaknál a szexualitásnak. Nem egy kislábujj basszus..

Ennek ellenére jogos, ha megkért valamire, akkor megkért. Azt illik tartani. De akkor közben is lehet nemet bólogatni..

2023. nov. 24. 00:07
 54/77 anonim ***** válasza:
0%
Ez a csaj nem szeret téged. Dobd ki
2023. nov. 24. 10:08
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

#52 Ez nagyon hasznos válasz volt... Ja nem.

Kérdező! Mi van azóta a barátnőddel? Előjött? Megdumáltátok? Együtt vagytok még?

2023. nov. 24. 14:19
 56/77 A kérdező kommentje:

#53 Úgy élünk együtt, hogy eredetileg csak lakótársak voltunk, így ismertük meg egymást, csak sok hónappal később jöttünk össze. Értelemszerűen nem költöztünk külön, amikor összejöttünk.

#54 Eszemben sincs kidobni. Szeretem őt.

#55 Meg tudtuk beszélni szerencsére. Bővebben beavatott abba, hogy miért van ennyire kiakadva, ha látják a hasát. Régebben balettozott, és ott mindig szóvá tették neki, hogy nem elég vékony, a többi kiscsaj anno gúnyolta, emiatt soha nem érezte jól magát... Aztán úgy röviden előttem volt egy exe, aki erről tudott, és hát a csávó finoman szólva se volt normális, sokat rontott a helyzeten, és ezért takargatja ennyire magát.

Azt mondta, hogy tényleg szerette volna, azt hitte, hogy na most menni fog, nem lesz baj, meg amúgy jó érzés volt neki, amit csináltam, csak hát a végére beugrott neki az a sok rossz emlék, aztán kvázi "bűntudata" lett amiatt, hogy ennyire élvezte, amit "a legundorítóbb testrészével" (ezt ő mondta így) csináltam. Felmerült, hogy forduljon szakemberhez a traumák miatt, de nagyon elzárkózik a lehetőség elől, nem akarj harmadik embert beavatni, neki elég, ha rajta kívül erről az egészről csak az a barátnője tud, akinél volt, meg én.

Mondtam neki, hogy ha nem akarja, akkor nem csinálok vele ilyesmit, nyugodtan takargathatja magát, ha neki úgy jobb. Erre azt mondta, hogy ő szeretné, ha legközelebb megint azt csinálnám a hasával, de lehet sírni fog miatta. Abban maradtunk, hogy erre még térjünk vissza kicsit később. Én nem tudom, hogy mennyire lenne bölcs dolog visszatérni erre ezek után... Ő maga hozta fel, hogy szeretné, de tartok tőle, hogy rossz lesz neki utólag. Valami tipp?

2023. nov. 24. 15:25
 57/77 anonim ***** válasza:
100%

Úgy SEMMIKÉPPEN NE, hogy nem tudja kifejezni, ha meggondolja magát!! (kikötve, stb. nem kell részleteznem)

A fene a mázlista fejedet :)

2023. nov. 24. 15:30
 58/77 anonim ***** válasza:
87%
+talán, ahogy leírtad, egyszerre túl sok volt. Fokozatosság csodákra képes
2023. nov. 24. 15:32
 59/77 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam a korábbi válaszaidban: írtad a korotokat?
2023. nov. 24. 15:34
 60/77 anonim ***** válasza:
25%
Bocsánatot kértél legalább?
2023. nov. 24. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!