Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?
Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.
Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.
Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.
De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

A BDSM alapja a bizalom. A kikötözés, szájbetömés ide tartozik. Ha megegyeztetek valamiben, ami nála abszolút komfortzónán kívül esik, akkor azt kötelességed betartani.
Az más tészta, ha menet közben megközelíted a határt, és kommunikálsz vele, megkérdezed, mehetsz-e tovább. Kis lépésenként nagyobb eséllyel tudtál volna előrehaladni. Most sokkal többet ártottál neki ezzel.

#4 Azért a vibrátor seggberakása meg az, hogy valakinek puszilgatják a hasát nagyon nem egy kategória.
Nyilván nem jó, amit a kérdező csinált, de az se egészséges, hogy valaki annyira utálja az egyik testrészét, hogy folyamatosan el akarja takarni. Oké, erre nem az a megoldás, amit a kérdező csinált.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy miért pléddel takargatja magát a lány. Nem tűnik praktikusnak, pláne kikötözve. Tök könnyen el tud csúszni, meg se tudja magának igazítani a lány. Ennél még egy hasra felgyűrt szoknya is praktikusabb lett volna. Meg nekem az is fura, hogy közben nem ellenkezett. Mármint nem áldozatot akarok hibáztatni, szimplán nem értem. Attól, hogy ki van kötve (most ebből a kezek-lábak az ágy négy sarkához felállásbók indulok ki) meg tud mozdulni, fészkelődhet, valamennyire el tud húzódni. Ilyen meg nem történt a kérdező szerint.
Bizalommal visszaélni nem szép, érthető, hogy ennyire kiakadt, de jó lenne több részletet tudni a pontosabb megítéléshez. Velem is volt olyan, hogy valamire azt mondtam, hogy ne csináljuk, aztán mégis megtörtént, mert olyan jeleket adtam, leginkább azzal, hogy mondtam. A kérdező barátnőjének be volt tömve a szája, szóval ő nyilván nem mondta, hogy legyen mégis, de azért vannak nonverbális jelek. Lehet azt értette félre a kérdező, de lehet nem értette félre, csak a lány bánta meg utólag. Persze, biztosabb lett volna, ha nem csinálja ezt a kérdező, ő van együtt a lánnyal, tudta nagyon jól, ha ez ilyen érzékeny pont neki.
De mondom, vannak részletek, amik lehet hiányoznak a kérdésből, és máris másnak tűnik a helyzet. Csak pár kérdés.
Konkrétan hogy húztad le róla azt a plédet? Lerángattad, nekiestél le se tojva, hogy mi lesz, vagy szép lassan, időztél vele, megpróbáltad előkészíteni a helyzetet, vagy mi volt?
Hogy reagált, amikor csókolgattad? Egyáltalán figyeltél-e rá, hogy mit reagál?
Rögtön ezzel a tabuval kezdtél, vagy előtte volt más is?

Azért ez szerintem mindkettőtök részéről nagyon fura. Egyrészt nem értem, hogy miért nem tudtad betartani, amit kért. Másfelől viszont abnormális, hogy ennyire zavarja. Egy vékony nő mit takargat a hasán? Egy párkapcsolatnál azért ez elég várható, hogy minden részedet meg kell mutatni, akkor is, ha te azzal nem vagy elégedett. Pont a hasát ráadásul állandóan takargatni. A bizalom szép dolog, de annyi esze szerintem bárkinek van, hogy ha kikötözik, nem várja el, hogy egy ekkora jelentéktelen dolgot a másik betartson, szégellősség ide vagy oda...
Mondom ezeket úgy, hogy semmi önbizalmam nincs és legszívesebben le sem vetkőznék, de a szex nem erről szól és én inkább hálás vagyok, ha kifejezi valaki, hogy a kinézet ellenére is tetszem neki.
Őszintén szólva, mivel szex közben nem szólt érte, nem rúgkapált és kezdett el sírni, én erősen túljátszott reakciónak találom, hogy utólag ennyire kiakadt rajta. Álszent viselkedés.

Én azt hittem, hogy meggondolta magát menetközben.
#14 kérdéseire.
Nem a pléd levételével kezdtem, előtte már egy ideje kényeztettem.
Nem rángattam le róla a plédet. Amikor puszilgattam a nyakát, akkor nyúltam be a takaró alá, elkezdtem simogatni. Megkérdzetem, hogy kicsit lentebb tolhatom-e, kicsit bizonytalanul rábólintott. Lassan egyre lentebb csókolgattam, közben simiztem a hasát, többször megkérdeztem, hogy mehet-e lentebb a pléd, minden esetben bólintott. Amikor a hasát kezdtem csókolni, akkor meg is kérdeztem, hogy levehetem-e, ott úgy sokkal bizonytalanabbnak tűnt, de rábólintott. Amikor a hasát csókolgattam, közben elkezdtem ujjazni. Többször megkérdeztem, hogy jó érzés-e neki, amit csinálok, oké-e, hogy látom a hasát, bólogatott, meg amúgy semmivel nem utalt arra, hogy ez rossz lenne neki. Aztán betettem neki, megdugtam, úgy, ahogy egyébként is szereti, neki is volt orgazmusa, illetve hát ugye nekem is, a hasára élveztem. A szájából kivettem azt az izét, csókolóztunk, simiztem egy kicsit, aztán kinyaltam, a végén el is ment. Csak ezután oldoztam el, felült, meglátta magát a tükörbe, erre elkezdett sírni, hogy ő nem így akarta, meg hát azok, amiket a kérdésben is leírtam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!