Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haragszik a barátnőm? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?

Figyelt kérdés

Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.

Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.

Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.

De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

2023. nov. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

#28 Nem véletlenül volt idézőjelbe az, hogy "mondhatott" volna nemet. Nyilván mondani nem tudta volna, de megcsóválhatta volna a fejét, amikor kérdeztem, a fejcsóválás tulajdonképpen ugyanazt jelenti, csak szavak nélkül.

Szerintem igen, "mondhatott volna" nemet (=megcsóválhatta volna a fejét), amikor kérdeztem. Írtam, hogy korábban is volt erre példa, akár pont ugyanebben a kikötözős helyzetben. Máskor már mondott nemet/csóválta meg a fejét, nem erőltetem rá soha, még én magam igazítottam meg olyankor a plédet, hogy biztos ne lássam a hasát.

Nem értem, hogy ez az alkalom mivel lett volna más, ha most mond nemet.

2023. nov. 23. 13:53
 32/77 anonim ***** válasza:
61%
Persze, te nem csináltál semmi rosszat, maga vagy a szent ártatlanság. Mégsem az én csajom akar elhagyni engem, mert nem tiszteltem a határait.
2023. nov. 23. 13:55
 33/77 A kérdező kommentje:
#30 Nem azt mondtam, hogy nem vállalom a felelősséget. Csak nem értem mivel lett volna másabb neki, ha most is nemet mond, mint az összes többi alkalommal eddig.
2023. nov. 23. 13:56
 34/77 A kérdező kommentje:

#32 Ne zavarjon, hogy tanácsért jöttem, nem pedig azért, hogy a kommentelők mutogassanak, hogy ki a hibás. (Ez most azokra is vonatkozik, akik azt mondják, hogy a barátnőm tehet róla)

Nem mondtam, hogy ártatlan vagyok, értem, hogy rossz, amit csináltam. Azt nem értem, hogy MIÉRT rossz, amikor minden úgy indult, mint általában, amikor simán mondott nemet? Nem voltak mások a körülmények. Honnan kellett volna tudom, hogy a szokásos fejcsóválástól eltérő bólogatás is nemet jelent?

2023. nov. 23. 14:04
 35/77 anonim ***** válasza:
64%
Látszik mennyire vállalod a felelősséget, úgy hogy nem. Le lett írva több soron, hogy MIÉRT rossz, amit csináltál. Tessék gondolkodni rajta.
2023. nov. 23. 14:37
 36/77 anonim ***** válasza:
59%

Azért elég erős túlzás, hogy itt kb erőszaktevőnek állítják be a kérdezőt. Átlépett egy határt, de milyen határt? Mi is volt az a határ...? Hogy eltakarva legyen a lány hasa MINDIG. Ez azért elég túlzó határ.

A leírt részletek alapján úgy néz ki a helyzet, hogy a csajszi belement, élvezte, majd a végén valamiért bepánikolt, kiborult, megbánta.

2023. nov. 23. 14:46
 37/77 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen mindegy, hogy a határ mennyire “normális”, a partnere megszabott egy határt, és ez átlépte. A leírásból elég egyértelmű, hogy a lány magától nem akarta volna.
2023. nov. 23. 14:48
 38/77 anonim ***** válasza:
67%

#35 Semmi haszna nincs a megnyilvánulásaidnak, csak bele akartál rúgni valakibe.

Ja, le van, hogy miért rossz, amit a kérdező tett, csak a leírások nem veszik figyelembe a teljes körülményt, csak ismétlés, a részletek figyelembevétele nélkül.

Csak egy példa: le van írva, hogy visszaélt a csaj bizalmával, ezért rossz, amit csinált. Oké. Erre elmondja, hogy ő megkérdezte a csajt, aki belement akkor. Oké. Magyarázat, hogy a csaj nem bízott meg benne annyira, hogy nemet mondjon/megcsóválja a fejét. Oké. Kérdező elmondja, hogy korábban is volt ilyen, most is úgy zajlott, mint korábban, amikor tudott nemet mondani a csaj, tehát MER nemet mondani a csaj. Jogosan merül fel a kérdés, hogy honnan kellett volna tudnia, hogy ebben az esetben a bólogatás nemet jelent. A bizonytalanságból? Dehát teljesen természetes, ha valaki először csinál valamit. (Ez szerintem kb olyan lehet érzelmileg, mint a szüzesség elvesztése. Ott is bizonytalan az ember, mert soha nem csinálta, mégis igen az a bizonytalan igen)

És akkor visszatér a kérdés, hogy ha odafigyelt végig, a csaj is beleegyezett a határátlépésbe, és tudja, hogy mert volna nemet mondani, mert korábban már mondott nemet, a csaj is jól érezte magát, akkor mégis mi a fene volt a baj? Erre odahányod okádékul odahányod, hogy de le van írva, hogy mi a baj. Miközben az van leírva, ami nem veszi figyelembe a körülményeket. Kibszott useless, amit itt csinálsz. Semmire nem reagálsz, ami a kérdezőben felmerült, mint kérdés, csak mutogatsz rá, hogy milyen szemét, nulla segítőszándékot látok, de igazából semmivel nem járulsz hozzá a beszélgetéshez, ismételgeted magad. Ez tulajdonképpen hasznos bárkinek is?

#37 Erről beszélek, még egy önismétlés. Erre csak ugyanazt lehet mondani, ami korábban is el lett mondva. Honnan kellett volna tudnia a kérdezőnek, hogy a lány nem akarta, ha a lány "mondhatott" volna nemet, ehelyett igent "mondott"? (És mert volna nemet mondani abból kiindulva, hogy korábban már többször történt ilyen)

Hagyd az önismétlést a határátlépésről, vedd figyelembe a körülményeket, és úgy válaszolj. Kösz-kösz.

Kérdezőnek:

Nincs valami traumája a barátnődnek a hasával kapcsolatban?

Én azt sejtem, hogy le akarta küzdeni, a folyamatot élvezte (az általad leírtak alapján), aztán jött a felismerés, az triggerelte, kiborult. Ha lehet, akkor próbálj meg beszélgetni vele a problémáról, hogy érezte magát, miért akadt ki ennyire valójában? Miért rossz neki, ha látják a hasát? Ez jót tenne.

Nem tudom, lesz erre lehetőséged? Együtt éltek? Hozzád fog hazamenni?

2023. nov. 23. 15:10
 39/77 anonim ***** válasza:
100%
Beszeltetek azóta?
2023. nov. 23. 16:37
 40/77 A kérdező kommentje:
Még nem. Fél óra múlva ér haza, együtt élünk.
2023. nov. 23. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!