Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nekem nem menne ilyen kapcsolat szakítás lesz a vége?
Több mint három hónapja vagyok együtt valakivel nekem ő volt az első így szexuálisan nem vagyok tapasztalt. Nekem jó vele, jó a szex is. Nem akarok mást csak őt ő viszont máshogy látja a dolgot. Elmondta neki nem "normális" kapcsolatai voltak eddig a "nőinek" mindig nagyon nagy szabadságot adott. Röviden engedte, hogy flörtöljenek mással vagy akár le is feküdjenek, néha pedig akár nézte vagy hármasban csinálták. Nekem ugyanígy ezeket engedné de én nem akarom. Jól megvagyunk de nekem ez nem megy el is mondtam neki de szerinte ez semmiség ezzel nem csalom meg.
Szeretem de nem hiszem ez működhet akkor sem ha tudom ő nem akarna mással lenni őt csak az izgatja én mással is lefeküdnék.
Rosszul esik a dolog, nagyon rosszul.
Nem fog megváltozni miattam pedig nagyon szeretném de talán jobb most szakítanom vele mint később?

1.
Elég rosszul gondolod és nincs is kedvem most ezekhez a kommentekhez.
Gondold ahogy akarod nekem nincs ilyen fantáziám de köszönöm a semmitmondó kommented.

Jól látod szakítás lesz a vége... ha így nyíltan kimondják akkor az nem engedély, hanem kimondottan vágy. Nem passzoltok össze szexuálisan, mert neki olyan vágyai vannak amit te nem tudsz megadni.
A vágyai nem fognak megváltozni, a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák NEM változnak meg idővel.
Te a monogám kapcsolatokat preferálod, ő nem - nem passzoltok, ez van.
Sajnálom, hogy nem az elején tisztáztuk ezt.
Mindig elmondja milyen jó velem és, hogy nem vágyik más nőre de mégis megosztana másokkal.
Bánt a dolog nagyon.
Nem akarok szakítani de belemenni sem a dologba.
Nekem nem menne, hogy mással is lefekszem ő meg nézi stb...
Szakítás lesz belőle de elég rossz érzés.

Egyszerű a képlet. Azt csináld, amit te komfortosnak tartasz. Ha megengedi, akkor megengedi. Köszi szépen. Engedje meg azt is, hogy nem szexelsz/flörtölsz másokkal. Az engedély az nem parancs. Nyilván nem kötelező. Ha szeret, akkor elfogadja.
Esetleg vegyetek egy dildot, játszatok azzal, és kiéli úgy a fantáziáját.
Bár, ha fiatalok vagytok, akkor lehet, hogy jobb továbblépni.

#8 már az előző kapcsolatában is azért élte meg, mert erre vágyott. Nem fog nála elmúlni.
Ha neked nem fér bele, de neki nagyon fontos akkor nem passzoltok össze. Van még a Földön szerintem másik 3.9 milliárd ember akivel szintén nem, de van 100 millió akivel meg igen. Őket keresd (meg fogod találni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!