Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudnátok egy érzelmileg tökéletes, de szexmentes kapcsolatban élni?
A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, minden tekintetben teljesen elégedett vagyok a barátommal, viszont a szex sajnos "megszűnt".
Az elmólt három hónapban egyáltalán nem volt, és az ezt megelőző három hónapban is összesen 4x.
Ha próbálkozom elutasít, konkrét indoklás nincs, csak hogy nincs hozzá kedve. Biztos vagyok benne hogy nem csal meg, és nincs, vagy legalább is én nem tudok róla hogy lenne valami jelentős változás, ami stresszel járna.
Igazán szeretem, és tudom hogy ő is engem, viszont nagyon hiányzik a szex, és emiatt sajnos egyre többször felmerül bennem a szakítás gondolata.
Ti mit tennétek a helyemben? Nektek mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban? Anélkül is lehet jó?
Nem tudnék szexmentes kapcsolatban élni.
És ha nincs szex és ez valamelyik félnek nem jó, és megbeszélni sem tudják, változtatni sem tudnak rajta, akkor az a kapcsolat minden, csak nem tökéletes.
Ha nincs változás és lépnék...tovább.
Nem híztam, pont hogy fogytam, elég sokat, ami tetszett is neki, legalább is azt mondta.
Valami gond meg biztosan van, mert ez az állapot nem normális. Csak nem tudom hogy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!