Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is olyan emberekkel kapcsol...

Ti is olyan emberekkel kapcsolatban szoktatok érzelmileg túlreagálni dolgokat, akik fontosak, akiket szerettek?

Figyelt kérdés
Pl. munkahelyi vagy baráti konfliktus, nem akkora nagy dolog, de mégis érzelmileg tulreagáljátok, ezt csak olyanokkal szemben teszi az ember, aki sokat számit neki?
2015. jún. 19. 12:13
 1/2 anonim válasza:
Igen, sajnos, én nagyon túl reagálom, a hozzám érzermileg közel állókkal a dolgokat, másoknál észre sem veszem...
2015. jún. 19. 17:06
 2/2 anonim válasza:
Igen. Amikor egy haveromnak eltűnt a kutyája, akit nagyon szeretett, egy vállrándítással elintéztem, viszont mikor a legjobb barátomnak ment ki a térde, mert nem hallgatott rám, és nem vigyázott magára, nem tudtam megállni, hogy ne hibáztassam, mert nagyon feldúlt, de nem az, hogy nem hallgatott rám, hanem, hogy kiment a térde. Tönkre is ment bele egy időre a barátságunk, ő is túlreagálta a túlreagálásomat. Vigyázni kell az ilyennel.
2015. jún. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!