Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak egy ilyen...

Mit csináljak egy ilyen baráti kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sosem voltak sok barátaim, egyetlen egy igaz barátom van akivel mindent megosztok, ő a barátnőm is egy személyben. Nemrég viszont megismerkedtem egy sráccal, akivel ugyan olyan jól kijövök, jól eltudok vele beszélni, hasonlóak az érdeklődési köreink stb, csak kiderült róla hogy meleg. Engem ez nem igazán zavar, nem vagyok előítéletes, mindenkinek a saját joga eldönteni hogy a lányokat vagy fiúkat szereti. Ami viszont zavar egy kicsit, mi lesz ha esetleg belémszeret vagy érzelmei lesznek irántam? Ezért is vélek egy kicsit jobban elmélyíteni ezt a baráti kapcsolatot, boldog kapcsolatban élek a barátnőmmel, ezt ő is tudja, de mi van ha mégis többet fog látni majd bennem mint barátot? Megsérteni, megbántani nem akarom, de tanácstalan vagyok, hogy mit is tehetnék ebben a helyzetben. Jogos a félelmem egyáltalán?

2015. ápr. 19. 15:29
 1/3 anonim válasza:

Szerintem ha igazan jo baratod, akkor meg fogja erteni h neked van valakid, es ot szereted, avagy "nem egy palyan eveztek". En megertenem es tuti nem halytanek arra/rad. ;)

17/f/bi

2015. ápr. 19. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Eldonteni hogy a fiúkat vagy a lányokat szereted nem a jogod kérdése hanem a hormonoke. Nincs választásod, ez nem a te döntésed. Ha meleg,akkor úgyse fog beléd szeretni
2015. ápr. 19. 16:33
 3/3 anonim válasza:

Na azért azt se feltételezzük, hogy ha meleg akkor már minden fiúval összehenteregne. Én, mint meleg fiú, több heteró férfi baráttal is büszkélkedhetek, de velük nem tudnék összejönni, mert a barátaim. Nyilván Neki is vannak még más heteró férfi barátBARÁTai, akikre nem hajt rá, mert nem az esetei, ez ilyen egyszerű. Ez olyan, mint egy fiú-lány barátság, csak itt egyik félnek sem jön be a másik, vagyis működőképes barátság :D

Amúgy azok a fiúk, akik bejönnek, és sokat beszélgetek velük, de tudom róluk, hogy ők nem melegek, azokról egy idő után megváltozik a kép a fejemben, és nem szexi démonként látom, hanem barátként, emberként; nem a faszt látom benne, hanem az embert. Szerintem ez a fordulat más melegek fejében is lejátszódik.

20 mf

2015. ápr. 20. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!