Mit csináljak egy ilyen baráti kapcsolatban?
Szerintem ha igazan jo baratod, akkor meg fogja erteni h neked van valakid, es ot szereted, avagy "nem egy palyan eveztek". En megertenem es tuti nem halytanek arra/rad. ;)
17/f/bi
Na azért azt se feltételezzük, hogy ha meleg akkor már minden fiúval összehenteregne. Én, mint meleg fiú, több heteró férfi baráttal is büszkélkedhetek, de velük nem tudnék összejönni, mert a barátaim. Nyilván Neki is vannak még más heteró férfi barátBARÁTai, akikre nem hajt rá, mert nem az esetei, ez ilyen egyszerű. Ez olyan, mint egy fiú-lány barátság, csak itt egyik félnek sem jön be a másik, vagyis működőképes barátság :D
Amúgy azok a fiúk, akik bejönnek, és sokat beszélgetek velük, de tudom róluk, hogy ők nem melegek, azokról egy idő után megváltozik a kép a fejemben, és nem szexi démonként látom, hanem barátként, emberként; nem a faszt látom benne, hanem az embert. Szerintem ez a fordulat más melegek fejében is lejátszódik.
20 mf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!