Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti tudnátok egy érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok egy érzelmileg tökéletes, de szexmentes kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, minden tekintetben teljesen elégedett vagyok a barátommal, viszont a szex sajnos "megszűnt".

Az elmólt három hónapban egyáltalán nem volt, és az ezt megelőző három hónapban is összesen 4x.

Ha próbálkozom elutasít, konkrét indoklás nincs, csak hogy nincs hozzá kedve. Biztos vagyok benne hogy nem csal meg, és nincs, vagy legalább is én nem tudok róla hogy lenne valami jelentős változás, ami stresszel járna.

Igazán szeretem, és tudom hogy ő is engem, viszont nagyon hiányzik a szex, és emiatt sajnos egyre többször felmerül bennem a szakítás gondolata.

Ti mit tennétek a helyemben? Nektek mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban? Anélkül is lehet jó?

2015. okt. 23. 13:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem ilyen!
2015. okt. 23. 15:15
 22/32 anonim ***** válasza:
Én ilyenben vagyok, 6. Éve vagyunk együtt, 1 éve kezdődtek a gondok a szex gyakoriságával. Baromi nehéz, de szakítani fogok. 26N
2015. okt. 23. 15:29
 23/32 anonim ***** válasza:
Lehet így élni, csak nem mindenkinek.
2015. okt. 23. 16:28
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben.. Sajnos. Amit mérlegelnek kell, mekkora prioritás az életedbe a szex. Ha fontosabb mint a kiegyensúlyozott kapcsolat, s szerintem te is efelé hallasz, akkor első körben beszélj vele, próbáljátok meg mindent utána is ilyen marad akkor lépned kell NEKED! Ő teljesen jól el fog üldögélni a langyos pocsolyaban. Baromi nehéz lesz szerintem is, de ezt a szituációt el tudom fogadni, 70 évesen, előbb nem hiszem. A szexualitás nem csak a kielegulesrol szól, többet vesztesz annál.
2015. okt. 23. 16:38
 25/32 anonim ***** válasza:
furcsa..
2015. okt. 23. 17:31
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor az már nem kapcsolat...
2015. okt. 23. 18:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem bírnám elviselni, ha a párommal nem szexelhetnék, nekem nagyon fontos a testiség, a párom közelsége. És szerencsére a párom is ilyen.

Azt ajánlom neked, hogy üljetek le beszélni és addig ne engedd el amíg nem beszéltetek erről. Ha igazán szeretne, akkor legalább meghallgatna és őszinte lenne hozzád.

Hozd fel neki a szakítást, és közöld vele, hogy ha nem hajlandó veled beszélni a gondjairól, akkor keresel egy olyan férfit, aki ezt megteszi. És mondd meg neki bátran hogy neked fontos a szex, és ha ő nem képes ezt megadni, akkor majd boldogan megteszi más. Állj ki magadért, mert ez a kapcsolat, így sosem lesz neked teljes, az ő oldalán, akármennyire is szereted. Ebben a kapcsolatban sérülni fogsz. Te már minden tőled telhetőt megtettél, de a továbbiakban ne hunyászkodj meg!

2015. okt. 23. 21:48
 28/32 anonim ***** válasza:
Szia! Két lehetőség van, illetve három. De mivel azt mondtad szeret és nincs senkije ezt nem is említem, mert ha szeretik azt az érzi ember. Vagy aszexuális, vagy pedig meleg de magának se vallja be. Egyik sem egyszerű állapot. Ettől még nagyon szerethet Téged lelkileg, de testileg nem kíván. Valószínűleg mikor együtt voltatok, nagy erőfeszítésébe került, hogy örömet okozzon neked szexuálisan. Ha kiprovokálod belőke a szexet azzal csak az ő frusztrációját növeled. Próbálj vele beszélni, legyen őszinte, mi a gond. Sokkal jobb lesz ha tudni fogod, visszatér a saját nőiességedbe vetett hited, és ő is megkönnyebül majd a beszélgetés után. Ezután rajtad múlik együtt vagy külön folytatjátok az életeteket.
2015. okt. 24. 11:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Én nem bírnám ki szex nélkül én a barátommal van hogy napi 2x is szexelek
2015. okt. 27. 16:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Én velem is ez van :( a barátom nagyon szeret ám szexuálisan nem vagyok neki izgató :(
2015. okt. 27. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!