Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudnátok egy érzelmileg tökéletes, de szexmentes kapcsolatban élni?
A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, minden tekintetben teljesen elégedett vagyok a barátommal, viszont a szex sajnos "megszűnt".
Az elmólt három hónapban egyáltalán nem volt, és az ezt megelőző három hónapban is összesen 4x.
Ha próbálkozom elutasít, konkrét indoklás nincs, csak hogy nincs hozzá kedve. Biztos vagyok benne hogy nem csal meg, és nincs, vagy legalább is én nem tudok róla hogy lenne valami jelentős változás, ami stresszel járna.
Igazán szeretem, és tudom hogy ő is engem, viszont nagyon hiányzik a szex, és emiatt sajnos egyre többször felmerül bennem a szakítás gondolata.
Ti mit tennétek a helyemben? Nektek mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban? Anélkül is lehet jó?
Nem bírnám elviselni, ha a párommal nem szexelhetnék, nekem nagyon fontos a testiség, a párom közelsége. És szerencsére a párom is ilyen.
Azt ajánlom neked, hogy üljetek le beszélni és addig ne engedd el amíg nem beszéltetek erről. Ha igazán szeretne, akkor legalább meghallgatna és őszinte lenne hozzád.
Hozd fel neki a szakítást, és közöld vele, hogy ha nem hajlandó veled beszélni a gondjairól, akkor keresel egy olyan férfit, aki ezt megteszi. És mondd meg neki bátran hogy neked fontos a szex, és ha ő nem képes ezt megadni, akkor majd boldogan megteszi más. Állj ki magadért, mert ez a kapcsolat, így sosem lesz neked teljes, az ő oldalán, akármennyire is szereted. Ebben a kapcsolatban sérülni fogsz. Te már minden tőled telhetőt megtettél, de a továbbiakban ne hunyászkodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!