Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti tudnátok egy érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok egy érzelmileg tökéletes, de szexmentes kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, minden tekintetben teljesen elégedett vagyok a barátommal, viszont a szex sajnos "megszűnt".

Az elmólt három hónapban egyáltalán nem volt, és az ezt megelőző három hónapban is összesen 4x.

Ha próbálkozom elutasít, konkrét indoklás nincs, csak hogy nincs hozzá kedve. Biztos vagyok benne hogy nem csal meg, és nincs, vagy legalább is én nem tudok róla hogy lenne valami jelentős változás, ami stresszel járna.

Igazán szeretem, és tudom hogy ő is engem, viszont nagyon hiányzik a szex, és emiatt sajnos egyre többször felmerül bennem a szakítás gondolata.

Ti mit tennétek a helyemben? Nektek mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban? Anélkül is lehet jó?

2015. okt. 23. 13:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nem! Kizárt!

F/60

2015. okt. 23. 13:47
 12/32 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, és elmondtam hogy nekem ez nem jó. Nem hajlandó erről rendesen beszélni, vagy igazi választ adni.

A felpezsdítésről meg....ami nincs, azt nem lehet felpezsdíteni. Ennek ellenére én mindent megpróbáltam. Meztelenül nyitottam neki ajtót, mikor fürdütt beálltam mellé, csak úgy elkaptam, (megerőszakítottam :D) de nem lehet, ha egyszer nem áll föl neki (már bocsánat) miután húsz perce a számban van. Szexi ruhákat, fehérneműket vettem, próbáltam erotikusan beszélni, a kedvenc pózairól stb, meg még ezer dolog. Semmi nem jött be

2015. okt. 23. 13:51
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy potencia probléma lépett fel nála és szégyelli.
2015. okt. 23. 14:02
 14/32 anonim ***** válasza:
24%

Ez a kapcsolat eléggé kihűlt akkor ezek szerint.

És honnan tudod, hogy nincs neki valakije?

Ha igazán szeretek valakit, aki ilyenekkel rukkol elő, mint te, akkor nem bírnék magammal, nemhogy visszautasítanám!

Vagy valóban van némi problémája...

De ez így egyértelműen nem jó!

Ha nem akar ellene semmit tenni, akkor nincs más lehetőséged, minthogy tovább lépj és majd jön valaki, akivel jó lesz.

2015. okt. 23. 14:08
 15/32 anonim ***** válasza:
Korántsincs minden rendben érzelmileg, ha nem tud megnyílni ebben a témában és nem tudtok őszintén beszélni a dologról. Hány évesek vagytok? Az is lehet, hogy valami szervi problémája van. De ha nem beszéltek róla, nem fog változni a dolog.
2015. okt. 23. 14:14
 16/32 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van!

Az egyik, hogy megcsal és ezt jól tagadja. Vannak mesterek ezen a téren, többek között én is ilyen voltam. De most ez nem számít. Szóval ha erről 1000%-ig meggyőződtél és tényleg nincs másik csak, akkor a második verzió:

Valami szervi gondja van ami kihat rá teljesen mint érzelmileg mint testileg. Valahogy ki kell derítened mi a baja. Ez így számodra csak egy kínszenvedés lesz, és előbb utóbb vagy elfogod hagyni vagy megcsalod.

Abból amiket írtál, kb 100 pasiból 99-nek az ideálja lennél. Ilyen erőfeszítéseket nem csinálnak a nők, vagy csak nagyon kevesen. Valami nagyon nincs rendben azzal a sráccal. Derítsd ki vagy hagyd el. Ha tényleg szeret, akkor nem vonja meg tőled azt amit szeretnél, hapedig te a szexet szeretnéd és Ő nem adja ezt meg neked, akkor kb le se s*ar, nemhogy szeret.

2015. okt. 23. 14:22
 17/32 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2015. okt. 23. 14:23
 18/32 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok, és mennyi ideje vagytok együtt?

A három hónap szexmentes időszak előtt milyen volt a szexuális életetek?

A kapcsolatotok elején teljesen rendben volt a párod libidója, és azt érezted, hogy nagyon kíván téged szexuálisan?

2015. okt. 23. 14:47
 19/32 anonim ***** válasza:
Én gond nélkül tudnék szexmentes kapcsolatban élni. Ha kedvem lenne, megsimizném magam és kész. Nem is kellene ahhoz a pasi. Probléma, gond letudva.
2015. okt. 23. 14:53
 20/32 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, őszintén, hogy igenis beszéljen erről veled vagy egy orvossal. Ha nem akkor a szakítást is kilátásaba helyezed.

Ha ez nem "ijeszti meg" akkor tényleg szakítani kell.

2015. okt. 23. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!