Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartjátok a kapcsolatot az exetekkel?
Legyen ez akár egy rövid randizás után vagy egy több éves kapcsolat után.
Miért és hogy lettetek haverok? Mi ennek a titka?
Egyikkel sem. Nincs titok. Ők ennyit értek- érnek.
F, 39
Mióta tekintünk valakit egy rövid randizás után exnek?
Amúgy aminek vége, annak legyen vége. Exből nem lesz haver, elvégre nem véletlenül lett ex.
Persze. Vagyis csak egyoldalúan inkább. Ő "szakított" velem elég csúnyán,mondta hogy kevés vagyok neki más pasi kell. Aztán volt utánam 3 kapcsolata is ilyen kis cicafiúkkal, egyik sem tartott sokáig,de mikor valamelyik sráccal szakított mindig felkeresett érdekes módon. Egyszer el is hívott magához de nem mentem. Végén kinyögte hogy mennyire megbánta hogy szakított mert én vagyok az igazi.. Késő bánat mert lexarom :D Ha ennyire jó voltam minek kellett szakítani?
23/F ő 22 volt.
Nem tartom.
És senkivel nem kezdeném újra,ahogy eddig is így volt.Poén,hogy miután koppantak,rögtön megtaláltak - hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!