Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért tartjátok a kapcsolatot az exetekkel?

Figyelt kérdés
Pl.: Heti szinten beszeltek vele? Stb..?!

2020. jún. 25. 10:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Talán mert előtte is szerettem...
2020. jún. 25. 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom azért, mert barátok még maradhatnak. Mondjuk én is azt beszéltem meg az exemmel, hogy fogunk beszélgetni még mint barátok, aztán többet nem kerestük egymást, lol.
2020. jún. 25. 10:18
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
A gyerekek miatt.
2020. jún. 25. 10:25
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Én mindig, minden szakításkor azonnal töröltem és tiltottam az exeimet.
2020. jún. 25. 10:29
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy beszélek.

Egyrészt azért, mert úgy lett vége, hogy megutáltam.

Másrészt, ha nem így lenne akkor sem beszélnék vele, semmi értelme, hogy mindennap fájjon.

2020. jún. 25. 10:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért beszélek vele, mert úgy gondoljuk, hogy annak ellenére, hogy párként nem funkcionáltunk jól, barátként miért ne működhetnénk? A kapcsolatunk végére úgyis olyanok voltunk, mint két barát. Semmi vonzódást nem érzünk a másik iránt. Nekem stabil párkapcsolatom van, össze szoktunk járni hármasban, szoktunk hármasban játszani, és van, hogy a fiúk ketten elmennek sörözni. Én meg segítek a neki a "csajozásban", tippeket adok, hol mit ront el, vagy hogyan csinálhatná jobban, és úgy néz ki, hogy lassan neki is összejön.
2020. jún. 25. 10:37
 7/17 A kérdező kommentje:

Én fél év után szakítottam a párommal! Nagy szerelem volt! De valahogy az utóbbi 1 hónapban úgy éreztem, hogy szeretem, de nem úgy ahogy kellene! Sokat dolgoztam és dolgozom ami miatt az utóbbi 2 hónapban nem voltunk sokat együtt! Inkább elengedtem minthogy kínozzam mert sokkal jobbat érdemel, aki ott van vele... Ő egy csodás nő!

A mai napig beszélünk heti szinten általában én keresem! Sok a közös érdeklődés ezért ha van lehetőség együtt is megyünk majd programokra!

Jó vele beszélni. Ő nagyon szeretett, ahogy beszélünk hallom rajta, hogy jól van, elfoglalja magát, kicsattan az energiától! Jó hallani hogy boldog! Sajnos így szakítás után egy hónappal nekem valahogy semmihez nincs kedvem...

2020. jún. 25. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom vele a kapcsolatot. A végén én is megutáltam, és már másik kapcsolatom is van.
2020. jún. 25. 10:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

#7 de adlak :D ez nagyon tetszik!

Nekünk amúgy fordítva van. Nem bírjuk elviselni egymást, de vonzódunk egymáshoz. Nála sokkal rendesebbekkel találkoztam már, de sosem volt meg az a szikra.

2020. jún. 25. 11:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#6-nak szántam, elnézést!
2020. jún. 25. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!