Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért tartjátok a kapcsolatot az exetekkel?
Dehogy beszélek.
Egyrészt azért, mert úgy lett vége, hogy megutáltam.
Másrészt, ha nem így lenne akkor sem beszélnék vele, semmi értelme, hogy mindennap fájjon.
Én fél év után szakítottam a párommal! Nagy szerelem volt! De valahogy az utóbbi 1 hónapban úgy éreztem, hogy szeretem, de nem úgy ahogy kellene! Sokat dolgoztam és dolgozom ami miatt az utóbbi 2 hónapban nem voltunk sokat együtt! Inkább elengedtem minthogy kínozzam mert sokkal jobbat érdemel, aki ott van vele... Ő egy csodás nő!
A mai napig beszélünk heti szinten általában én keresem! Sok a közös érdeklődés ezért ha van lehetőség együtt is megyünk majd programokra!
Jó vele beszélni. Ő nagyon szeretett, ahogy beszélünk hallom rajta, hogy jól van, elfoglalja magát, kicsattan az energiától! Jó hallani hogy boldog! Sajnos így szakítás után egy hónappal nekem valahogy semmihez nincs kedvem...
#7 de adlak :D ez nagyon tetszik!
Nekünk amúgy fordítva van. Nem bírjuk elviselni egymást, de vonzódunk egymáshoz. Nála sokkal rendesebbekkel találkoztam már, de sosem volt meg az a szikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!