Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tartjátok az exetekkel a kapcsolatot? Nekem annyira nehéz vele beszélni, hogy neki minden milyen jó. Nem értem miért ír folyton és neki miért ilyen könnyű. Nyár elején szakítottunk. Két évig voltunk együtt. L22
Nem tartom a kapcsolatot, és nem írogatok neki.
Neked is ezt kéne csinálni.
Lehet, nem is olyan jó neki, csak azt akarja, hogy te vergődj még egy kicsit, te meg amilyen buta vagy, még hagyod is hogy ezen élvezkedjen.
Írd meg neki te is, hogy életed legjobb döntése volt a szakítás, felszabadultál, már látod, hogy mit tartogat az élet, és végre találkozgatsz egy helyes fiúval. És köszönöd, hogy félreállt a boldogságod útjából, most már hálás vagy érte.
Ennyi eszed legyen már 22 évesen, hogy megtanulsz visszavágni.
Le van sz arva az a k urva...
Ha meglátom megtépem mint a rongyot.
Nem, ha szakítunk onnantól teljes ignorálás minden téren.
De mindenki másképpen intézi ezt.
Isten ments, hogy tartsam vele a kapcsolatot. Elég sokszor megcsalt és telefonon keresztül szakítottam vele, miközben éppen valszeg az egyik szeretőjének az ágyában tartózkodott.
Nem semmi volt így lezárni egy majd' 3 éves kapcsolatot. Utoljára akkor beszéltem vele, amikor mérgesen felhívott mert felmondtam a mobil előfizetését, ami az én nevemen volt és ő bacta fizetni. Hülye egy pcisa volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!