Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartjátok az exetekkel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Vagy minden téren megszüntettétek vele?2016. nov. 22. 20:27
2/6 anonim válasza:
Egyikük a régi (kamaszkori) baráti kör tagja, vele ebből adódóan szoktunk találkozni, a többiekkel (mintha olyan sok lett volna xD) megszűnt a kapcsolat. Nem haragból, sárdobálva, vagy ilyesmi, csak egyszerűen felesleges emberi kapcsolat lenne, nem hiszem, hogy bármi pluszt nyújtana bármelyikünknek, ha tartanánk a kapcsolatot.
3/6 anonim válasza:
akiknek nem kellettem kapcsolatra, azoknak ne kelljek barátnak sem.
Szóval nem tartom a kapcsolatot semmilyen téren velük.
F
4/6 anonim válasza:
Van, akivel igen és van, akivel nem. Akivel nem vele minden téren megszüntettem. Akivel még igen, vele néha beszélünk facebookon és volt, hogy találkzotunk is, persze nem kettesben csak régen közös barátikörrel..
5/6 anonim válasza:
Egyel igen és egyel nem. Minden téren nem szüntettem meg vele a kapcsolatot, facebookon még ismerősöm, de nem beszélek már vele. A másik meg barátságból lett kapcsolat, de nem volt hosszú életű. Inkább fellángolás volt, és még ha nem is vagyunk már olyan szoros barátságban még találkozunk, nagyrészt közös a barát körünk szóval azért rendszeresen találkozok vele, időnként csetelünk. Inkább haverként tekintek rá, mit exre, ezért nem is szüntettük meg teljesen a kapcsolatot.
6/6 anonim válasza:
Totálisan, látni se szeretném! Széttörte a kicsi szívem a gonosz nyanya. X)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!