Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért tartjátok a kapcsolatot az exetekkel?
Én ilyet sose csinálnék.
Az exeim akartak velem beszélni szakítás után, amiket én kezdeményeztem. Egyértelmű volt, hogy vissza akarnak szerezni, ezért hamar leráztam őket. Az egyik olyan rámenős volt, hogy le is kellett tiltanom, a számát is.
Ha meg most keresném fel őket X év után, lehet, még félre is értenék...
Amit lezártam az le van zárva.
Nekem 2 exem van. Az elsővel bruttó 6 évet voltunk együtt, békességben váltunk el, rendszeresen beszélünk, barátok maradtunk, mint ahogy kapcsolatunk előtt is voltunk.
A másik inkább zaklat időnként, de már közömbös vagyok vele.
3 exem van, ebből kettővel csúnya vége lett, a harmadikkal pedig úgy igazán komoly
, igazi érzelmek sosem voltak - azt hittük egy rövid ideig, de rá kellett jönnünk, hogy mégse, igazából egymás mellett léptünk túl az előző nagy szerelmeinken. Rég volt már, akkor még nem ismertük magunkat eléggé. Teljesen normális viszonyban váltunk el, közös megegyezéssel, alig pár hónap után. Ritkán beszélünk, párhavonta pár sort, kb. évente összefutunk ha egymás városában járunk. A párommal ismerik és kedvelik egymást, én is kedvelem a barátnőjét. Emberileg semmi gond nincs vele, de kettőnk között sose működött volna.
A másik két exszel ez nem működött volna, mindkettővel nagyon csúnyán váltunk el és már semmilyen szinten nem vagyok egyikükre sem kíváncsi.
Szerintem azok, akiket semmi nem köt össze (pl. gyerekek), azoknak nem kellene tartani a kapcsolatot egymással. Nem kell utálni egymást, de most őszintén minek kell haverkodni? Határozott véleményem, hogy azok akiket semmi nem köt össze, de mégis egymás nyakán lógnak, azok még szeretik egymást. A többi kamu szöveg, hogy csak barátok, meg haverok, meg néha beszélgetnek, az hülyeség.
Akibe szerelmes voltál, akivel lefeküdtél azzal te soha nem leszel haveri viszonyban. Ott mindig van valami mèg.
Sajnos ez egy új emberrel nagy kib*szás, mert őt meg ezzel becsapják. Elhiszi, hogy haverok vagytok, aztán jön a hideg zuhany, hogy végig szórakoztak vele és persze az ex kell még a másiknak.
Ha van gyerek, akkor persze muszáj valamennyire tartani a kapcsolatot, hogy ne érezze a gyerek az utálkozást, de szerintem itt is lehet minimálisra csökkenteni a puszipajtás viszonyt.
15: ez nem igaz. Nálunk például egészen biztosan semmilyen érzelem nincs már, ezt teljesen biztosan állíthatom. Nincs "valami még".
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!