Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?
Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.
Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.
Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.
De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

Igen, gyökér voltál.
Már maga a szex is egy intim, bizalmi helyzet, ha pedig fizikálisan ki van szolgáltatva a másiknak, akkor pláne. Visszaéltél a helyzet adta lehetőséggel, nagyon remélem, hogy kidob.

Jogos igen. Ennyi erővel azt sem tartanád be, hogyha szólna, hogy valami rossz a szexben.
A kikötözős szex a bizalmon alapul. Hogyha én kiszolgáltatott helyzetben vagyok nem fog visszaélni a párom a helyzettel. Te ezt a játékszabályt nem tartottad be.

Ne a kommentekból akarj tapasztalatot,
mert itt a legtöbb hülye barom, a saját nyomorék élete frusztrációjából írkál.
Nem objektív.

Abban én is egyetértek, hogy eléggé elszúrtad, mert egy igen kiszolgáltatott állapotában nem törődtél a kérésével.
Másfelől azért az ő részéről sem egészséges, hogy annyira utálja egy részét, hogy látni sem engedi...
Ezzel együtt jogos volt a kiakadása.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!