Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik a barátnőm? Ez tényleg akkora nagy gond, hogy felmerüljön a szakítás?
Elöljáróban csak annyit, hogy ő nem szereti a hasát, szégyelli, takargatja szex közben. Pedig amúgy csinos, vékony lányról beszélünk. Nekem tetszene, ha nem takargatná magát, de akárhogy próbálkoztam, nem tudtam nála elérni.
Tegnap este úgy szexeltünk, hogy kikötöztem az ágyhoz, betömtem a száját. Erre ő is tök nyitott volt. Csak azt kérte, hogy a takaró hagy maradjon a hasán. Hát izé, én ezt nem tartottam be, ő meg hát ellenkezni se tudott volna annyira. Mondjuk nem is próbált meg elhúzódni. Gondoltam ha már ott a lehetőség, akkor "megmutatom", hogy amúgy mennyire szexinek tartom. Szóval ja, csókolgattam, simiztem, tök sokszor elmondtam neki, hogy milyen szép, mennyire imádom, meg ilyenek, illetve a szex végén a hasára élveztem, kicsit szétkentem rajta.
Nekem amúgy úgy tűnt, hogy élvezte a szexet, meg amúgy volt orgazmusa. Viszont amikor "végeztünk", tehát már nem volt kikötve, meg ilyenek, akkor elkezdett sírni, hogy nem volt jó, rosszul esett neki, hogy azt az egy kérését, hogy a pléd maradjon, nem tartottam be, ő megbízott bennem, hogy lehettem ilyen vele. Meg hogy neki idő kell, mert lehet szakítani akar ezután, hogy visszaéltem a helyzettel. De tényleg nagyon sírt. Próbáltam bocsánatot kérni, vigasztalni, de nem jött össze.
De nem értem, tényleg ennyire rosszat csináltam volna? Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, azt hittem ez segít. Ez tényleg szakító ok lehet?

Hát őszintén örülök hogy ilyen szépen meg tudtátok beszélni.
Biztos voltam benne hogy valami komoly trauma van mögötte. És szuper hogy le akarja győzni.
Meg fogjátok oldani, csak továbbra is figyelesen és mindent őszintén kommunikálva tegyétek.
#59 Nem írtam kort.
#60 Akartam, de azzal kezdte, hogy ne kérjek bocsánatot megint, mert nincs miért.

#57 Talán az, hogy mázlista elég nagy túlzás. Tök jó, hogy a kiscsaj nem hagyta el, de azért semmiképp se mázli, hogy ott a lány a durva traumájával, pszichológushoz nem megy, a kérdező meg csóri azt se tudja igazán, hogy mit kezdjen vele. :D
#60 Ha bocsánatot kért rögtön, amikor az eset megtörtént, akkor megint bocsánatot kellene kérnie? Nem túlzás ez?
Pláne, hogy mint kiderült a lány szerette volna akkor, meg amúgy jó érzés volt neki közben.
Megint megpróbáltuk. Most nem kötöttem ki, csak bilincs volt rajta, mertazt mindenképp szerette volna, és a szája se volt betömve. Megint ugyanott vagyunk kb. Élvezte, aztán kiborult, nagyon sírt orgazmus után. Most legalább hagyta, hogy vígasztaljam.
Valami tipp, hogy mit tegyek, hogy jobb legyen neki?

#66 Jó, de könnyebbé tudom tenni neki valahogy azt az időt..?
#67 Teljesen elzárkózik az ilyesmi elől.

66-68: Nem :( ez magának kell feldolgoznia, ami, ha elutasítja a szakembert, nyilván lassabban fog menni. De nem lehetetlen.
Türelem, érzelmi támogatás és menni fog.

Jó a folyamat, csak ügyesen, figyelmesen így tovább. ezzel most őneki kell megküzdenie, és úgy tűnik, akarja is.
Az orgazmus utáni sírás nem feltétlenül baj, hatalmas érzelmeket, energiákat szabadít fel. Csak sok-sok utóápolás, simogatás, szeretgetés, támogatás, megerősítés.
Ha sikerül együtt lenyomnotok ezt a mumust, hatalmas lökést adhat a kapcsolatotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!