Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már amiatt szakítás a kapcsolat vége, hogy a méreteitek nem passzoltak aktusnál?

Nálam igen, 20 éves lehettem kb, sosem vitáztunk a lánnyal, és nagyon jól megvoltunk, barátságból alakult ki a szerelem.
Rengeteget próbáltunk szexelni, de túl szűk is és rövid is volt hozzám.
Kb 19 hosszú vagyok és vastag is, de azt sosem mértem. Kellett minden alkalommal vagy 10-15 perc előjáték, majd 3 ujjas tágításig ment a dolog, mire engedte betenni.
Ha neki is álltunk, végig fájt neki. Ha a vastagság jó volt, a hossz sosem.

Igen.
A volt páromnak túl vastag volt, emiatt állandóan hüvelygyulladásom volt. Amióta nem vagyunk együtt és van más, megszűnt ez a probléma.

Igen, az akkori barátomnak 16-17 körül volt, és minden aktus kínszenvedés volt a számomra.
Fájt betenni, fájt az összes póz, minden alkalommal kidörzsölt, a méhszájam kutyában sikított kb (vagy én?, olyan fájdalom).
Szakítottam vele. Ez nekem nem pálya. Szeretem az elkapós szexet, és amikor a férfi elintéz úgy igazán, DE amikor ez azzal jár együtt, hogy szinte sírok és könyörgök, vegye ki... nem, kösz.
A jelenlegim 13-14 centi max és még ÍGY IS eléri kutyában a méhszájamat - viszont tény, ő amúgy leteperhet és kb teheti is belém, mert élvezem, és nem a fájdalomtól nyöszörgök, hanem mert jó.

Igen. Kb 19 centis farka volt. Akár hogy felizgultam, tocsogtam, amikor berakta csillagokat láttam és azt hittem szétszakadok belül.
Volt hogy vérzett is. Utána 3 napig nem bírtam fájdalom nélkül leülni.
A mostani pasim kb 13 centis. Úgy durvulhat velem ahogy kedve van, sőt szeretem ha durván szétdug.

23 cm sem erte el a mehfalam,csak menseszkor! (Akkor is szexeltunk orakon at es elveztem. )Siman tovig tolta,akar durvan is,5 oran at szexeltunk minden nap. Soha nem dorzsolt ki vagy sertett fel. 3 evig jartunk es sajnos a feltekenykedese miatt ment tonkre. Kinezetre eszmenyi volt a srac. Nagyon helyes,nagyon szalkas mindenhol. Pedig isteni volt a szex es mindig gombnyomasra allt neki azonnal. Elkepzelni se tudtam massal,annyira odaviltam erte. Nem volt sose kifogas,ha szexelni akartam.
20 cm alattiakat mind elkuldtem ,nem lett szex belole. Egyszeruen nem elvezem,ha kicsi. Nekem a szex az aktusrol szol. Az elojatekbol keveset szeretem.

9
Én egy 25 centissel szexeltem napi 26 órán át. A 23 centiseket már elhajtottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!