Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L
Senki nem izgul fel egy szarrá vert segg látványán
Képkuldovel fel tudsz tenni fotot
Es le is tudod venni
Kérdező, ha igazolod hogy ez igaz akkor tudunk segíteni
Egyéb esetben kamu
Válaszolók, képet követeltek egy szerintetek mentálisan beteg lánytól. Ki is a beteg?
Csámcsogtok a sztorin, ami szerintetek kamu. Nem kellene lapozni?
#53 vagyok,
sejtettem hogy ez van, azok a lányok akik nem látják elég szépnek magukat szoktak olyannal kompenzálni, ami egyébként nem jön be nekik, de így akarnak extrát adni. Sajnos tudom miről beszélsz szereted őt, ezért nem tűnik nagy áldozatnak egy fájó vörös segg, sokkal jobban fája, ha szétmennétek. Ezt pedig ki tudod bírni.
A baj az, hogy ez az egész hazugságokra épül. Te azt hazudod, hogy ez neked jó, ő pedig azt hazudja, hogy tetszel neki. A vége az lesz, hogy megcsal, te pedig szon sírsz, hogy kihasználtak.
Ha csak az a baj, hogy kövér vagy, akkor elárulom, hogy meglepősen sok, meglepően jól kinéző srác izgul a kövér lányokra, nem kell ennél az egynél maradni, mást is fogsz szeretni. A szakítás fáj, de most vagy fiatal, most kell lépned, sokkal rosszabb lesz sok év múlva újra nekiállni ismerkedni.
Ha pedig zavar téged (nem mást, téged), hogy kövér vagy, a fenekelésnél sokkal kevesebb szenvedéssel is le tudsz fogni, ezzel egyébként változik az arcod is stb, tehát egy új életet kezdhetsz egy új testben. Ehhez jó, ha szakember segítségét kéred. Nem nagy dolog, de hatékonnyá teszi a dolgot. Először megnézitek, hogy van-e olyan betegség, ami az elmhízást okozza, ha van, az könnyedén kezelhető.
Ha nincs ilyen, akkor kitaláltok egy jó étrendet. Nem kell éhezni, és meglepően ízletes kaják is ehetőek, egy diabetikus meg tudja mondani, hogy miből mennyit ehetsz. Kis odafogyelés, és hatalmas változás. Kaja mellett jöhet egy kis testmozás, kezdetnek Power Walking, ha lett egy kis erős, fogytál valamennyit, utána lehet akár terembe menni, akár futni. Egy év alatt nagyon jó alakod lehet. Ne feledd, az izom, amit fel tudsz szedni formálja a testet. Ne testépítésre gondolj, az nagyon kevés lánynak áll csak jól, inkább finom tónusos izmokra. Ha ügyes vagy, néhány hét után jobban érzed magad, és tavaszra egy kis karácsonyi lazulással is komoly eredményt érhetsz el, nyárra pedig kimondottan jó csaj is lehetsz. Kevesebb szenvedéssel, mint a fenekelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!