Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L
(Az alábbi írás cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve)
Egy megfelelési kényszerben szenvedő nőre rámosolygott a szerencse egy kedves férfi személyében, vagyis így gondolta. Hamar rákellett jönnie, hogy a kapcsolatban sokkal többet kell majd tennie, mint amire számított. Muszáj megtennie, mert nem szeretne egyedül lenni, de vajon meddig lesz képes a valóságban maradnia? Fenekeléssel kezdődött, de sosem akarta, nem izgatta a fájdalom. Az fontos, mivel bizonyos embereknek attól forr a vérük, de neki nem. Ő csak megszeretne felelni a párjának. Nem baj, majd az alkohol, az segíteni fog. Nem segített. Nem baj, majd a fájdalom csillapító segíteni fog. Segített is. Egy ideig. Nem baj, van még, és alkohol is van még. A kettő együtt nagyon jól dolgozott, olyannyira, hogy a mentőknek is dolgozniuk kellett. Volna. Nem mehet el a mentőkkel, lehet nem vetne jó fényt egy megfelelési kényszerben szenvedő nőre, és a szadista párjára, aki nem kockáztathatja meg, hogy fény derüljön a kettőjük titkaira, így maradt a szerencse. Ami volt. A nő felkel, a férfi átöleli, megígérik egymásnak, hogy mostantól minden jó lesz. Megölelik, megcsókolják egymást. A férfi rózsát visz, ajándékot visz. A hölgy elmosolyodik, könnybe lábad a szeme. Minden annyira jó és szép. Végre egy férfi, aki törődik vele, és az érzelmeivel is.
Örömkönnyek. Szomorú könnyek. Miért? Én miért nem vagyok képes örömet öközni a páromnak? - kérdezte magától.
Elgondolkodott, hogy milyen jól is esett neki a törődés, amikor igazán kellett neki, és ott megfogadta, hogy soha nem felejti el, hogy kitől kapta, sőt viszonoznia kell. A megfelelési kényszer nagyon veszélyes, főleg, amikor önzetlenséggel, naívsággal társul. Ezt ő nem tudja. De a férfi igen.
Folytatást a fantáziára bízom.
Filmműfaj: Dráma, Pszichológiai horror
Ország: Magyarország
Kiadás: 2024
"Hanem szeretnek neki megfelelni"
Na ez itt a baj! Neked komoly kapcsólódási és társ- vagy kapcsolatfüggőséged lehet. Inkább menj el pszichológushoz, mint hogy ennyire megalázd magad.
Bár eleve azért alázod magad, mert valami nincs rendben.
Nekem is voltak komoly problémáim én is segítséget kértem.
Egy jó kapcsolat nem a megfelelésről, hanem a kölcsönösségről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!