Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt e már olyan valakivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt e már olyan valakivel hogy a nagytestvér pl nővére jól elverte a fenekét? Vagy te fenekelted el a kis testvéredet? ha volt mond el hogy és miért. Kérlek.

Figyelt kérdés
Ha sértő a kérdés sajnálom. Nem kiváncsiskodni akarok csak érdekel.

2023. szept. 25. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Soha. De a legjobb barinőmet már megdugattam a bratyómmal az ágyamon... 😄
2023. szept. 25. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem régebben a nővérem sokszor megvert. Igaz ez azóta is nagyon ciki, de a 6 év koekülönbség miatt nem sok esélyem volt ellene.
2023. szept. 25. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem egyszer régen elfenekelt, amikor a szüleim ketten hagytak minket otthon, és már nagyon idegesítettem. Elég nagy volt köztünk a korkülönbség, ő asszem 17 volt akkor, én 11, úgyhogy nem igazán tudtam ellenkezni.

Bennem nem hagyott különösebben mély nyomokat, de emlékszem, hogy amikor kiderült, akkor a szüleim nagyon ki voltak rá akadva, és mondták, hogy ilyet többet nem csinálhat.

2023. szept. 26. 09:38
 4/9 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Engem a nővérem sokszor vigyázott mikor fiatalabbak voltunk. 6 év külömbség. Többször elfenekelt mikor már tényleg megérdemeltem. Ha jöttek osztálytàrsaim együtt játszani, vagy hàzit átírni, ők is el lettek fenekelve ha együtt csináltunk valami rosszat. Utoljára talán 12 éves voltam. Kicsit megalázó volt, de nem vészes.
aug. 7. 00:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból kérdezem kedves 4es hogy tesódtól egy alkalommal mennyit kaptál illetve mit szóltak a szüleitek ehhez?
aug. 7. 06:31
 6/9 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Változó volt. A szüleim meg azt mondták "ha megérdemelted akkor jó"
aug. 7. 07:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha inkább privátban írná meg valaki nyugodtan
aug. 7. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem csak mesélték hogy egyszer a csajomat elfenekelték.
szept. 15. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Revska Béla erre vered ! Silány életed lehet....
szept. 26. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!