Az ellenzék miért viselkedik úgy, mintha az EU lenne a nagytestvér/szülő akinek a hatalmon lévő kormányt be kell árulni?
"Ilyen kijelentéseket tesznek, hogy ne küldjön az EU pénzeket az országba."
Ezt hol olvastad?
A Fidesz ugyanezt csinálta 2010 előtt.
Jobb kérdés, hogy a Fidesz miért viselkedik úgy, mintha az ellenzéknek bármi befolyás lenne. Se Magyarországon se Brüsszelben nincs beleszólásuk a dolgokba. Be kéne fejezni a másokra mutogatást.
"Meg most is körbe küldték az EU parlamentbe Orbán beszédét."
Már az is baj, ha nészerűsítik a miniszterelnök beszédét? Csak nem volt benne szégyellnivaló, ami miatt ezt nem kellett volna megtenni?
Ne legyél már buta, minden EU-s országnak van nagykövete Magyarországon, tudnak valamennyit magyarul. Eljut hozzájuk a belföldi sajtó akkor is, ha a DK-sok nem küldik körbe.
Engem nagyon irritálnak a DK akciói, de jelentőségük pont 0.
Valóban ugyan ezt csinálta!
De az ellenzék is ezt csinálja most. Hogy akarnak így hatalomra kerülni? Itt már sose lesz normális ellenzék? Miért kell maguk fölé helyezni az EU-t? Ez szerintem nem szimpatikus magatartás itthon.
Én értem, hogy bele lehet kötni a beszédbe. De az, hogy körlevelet küldenek, hát milyen magatartás az ilyen. Persze, hogy nem marad rejtve az unio előtt, de így beletolni a képükbe azért szép jellemre vall. Jó, nyílván magamból indulok ki. Nálunk sértő ilyen jelleggel körlevelet küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!