Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van, aki úgy érzi, hogy szexuális neveléssel, fenekeléssel rávehető lenne a tanulásra vagy bizonytalan életét mederbe lehetne terelni vele?
volt szubom, igényelte a kontrollt, a nevelést, a verést, és élveztem mindezt.
Most is keresek szubot ;)
45/F
Volt szubom azért keresett fel mert nem tudta rávenni magát a tanulásra nagyon szigorú büntetést kapott 3 alkalommal amiben szerepért kapott egy negyed órás tenyeres fenekelés és 50 szíj csapás átjött hozzám kis beszélgetés után elindult a büntetése amit úgy kapott meg hogy folyamatosan tudatosítottam benne miért is kapja ezt az egészet a végén pedig együtt leültünk és megtanultuk az anyagot
A 3. alkálom után úgy tanult mint a kisangyal és sikeresen leérettségizett az egyetem mikor elkezdődött kért még 100 szíjcsapást emlékeztetőül
négyesnek:
Én úgy csinálom, hogy
-felismerni a hibát, a vétket
-tisztázni, hogy mi a gond
-kiszabni a büntetést
-végrehajtani
-tudatosítani, hogy azért kapja
-utókezelés, hogy érezze, hogy odafigyelő és gondos domként adtam, nem haragból
-megerősíteni a jót és büntetni a rosszat
A verés attól függ, mit tett, és visszatérő-e, de volt pofozás, mell, hát, fenék vagy comb, kézzel, övvel, pálcával, kötéllel, korbáccsal, és volt, hogy nyoma legyen, hogy ne csak akkor tudja.
Ha bírja, akkor tételesen, miért mit kap, de volt, aki ettől lelkileg kikészült.
45/F
volt szubmisszív partnerem. Az életét irányítottam, chatben mindenről jelentett, mindenre engedélyt kért, és ha nem jól csinálta, kapott. mint a 8:53-as leírásában, de a szexben is neveltem, hogy mit és hogyan csináljon. Sok jó élménye volt velem, s nem egy ilyen partenrem volt.
Most nincs, de nyitott vagyok.
budapesti, 40+, férfi
Igen apám rendszeresen vért szíjjal meg mogyoró vesszővel
Ha kellett ha nem
Volt olyan is h már direkt kiprovokáltam h megüssön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!