Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok BDSM ötleteket?
Barátnőmmel kipróbálnánk pár dolgot BDSM-ben.
A kemény fenekelés, bilincs és az orgazmus kontroll nagyon bejött, de a durvább dolgok (alázás, szolga, a keményebb bdsm dolgok) nagyon nem.
Abban sem vagyok biztos hogy ezek a fentiek BDSM, vagy csak dom-sub játékok, abszolút nem vagyok otthon ebben.
Ti miket szoktatok meg csinálni? Miket ajánlotok?
Köszönöm.
Ezek kicsit tul durvák számomra... A fenekelést leszámítva a fizikai nehézségeket okozo dolgok kevesbé érdekelnek, inkább az orgazmus kontrollhoz hasonló dolgok.
Kösd be a szemét, hogy ne lásson semmit abból, ami vele és körülötte történik. Normál esetben az körülöttünk történő dolgok nagy részéről látás útján tájékozódunk. Ha a látást kikapcsoljuk, nagyon lecsökken az információnk a velünk történő dolgokról. Minden váratlanul ér. Mivel a kiesett látást a többi érzékszerveink igyekeznek pótolni ilyenkor, a bekötött szem fejleszti azokat. Mert a BDSM szeánsz célja nem csak a sub büntetése, hanem fejlesztése is.
Most, nyári melegben lehetnek vizes játékok. A kertben vetkőztesd meztelenre és locsold slaggal, hideg vízzel. Úgy hatásos, ha sikítva menekül a vízsugár elől. Amikor már bírja, kikötheted szőnyegporolóhoz vagy más hasonló eszközhöz és így locsolod.
Itt a 6-os válaszoló voltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
De egyébként is érdemes végigolvasni a hasonló kérdéseket, sok van a gyk-n.
Gyertya
Van külön erre való ami hamarabb megolvad és így nem okoz égési sérülést
Kötözés
Chastity (erényöv)
Csikizés, vannak akiknek bejön ha kikötözik és csikizik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!