Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM sztori: Boltos matek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM sztori: Boltos matek?

Figyelt kérdés

Az alábbi kis fiktív történetet egy megtörtént eset ihlette. Egy fiatal csinos lánynak fizettem, de rosszul adott vissza vásárlásnál Több pénzt adott vissza, mint ami jár. Természetesen segítettem neki, de elgondolkodtam, hogy ha kárt okoz a főnökének, akkor bizony gyakorolni kellene a számolást, és ott jól jöhet egy kis extra motiváció.

A történet innen kitaláció: A nap végi elszámolásnál hiány van a kasszában. Ezt a főnök természetesen levonja a fizetéséből, de egyúttal felajánlja, hogy segít neki gyakorolni. Kapott egy jelentős mennyiségű példát olyan számokból, amik gyakran elfőrdulnak a munka során. Sok-sok kivonás. Amennyiben két nap múlva délután bevállal egy speciális vizsgát, megkaphatja az elvesztett pénzt. A vizsga során a hibás válasz esetén egy pálcaütést kap a tenyerére, a vizsga végén pedig az elért eredménytől függően fenekelést kap a lány.

A lány bevállalta, fejlődni is akart, szégyellte is magát a hibái miatt úgy vélte, ha hibázik, megérdemli a büntetést. Otthon persze nem juott idő a gyakorlásra, munka után fáradtan nehezen megy az, de bízott abban, hogy a vizsgán majd tud figyelni. Munka után mindketten az irdába mentek, és megkezdődött a vizsga. Nem volt könnyű, hiszen egész nap az átlagosnál több vevő volt, elfáradt, ráadásul aznap is hiány keletkezett, de nem akart visszakozni, ha bevállaltam a vizsgát, akkor vállalja a következményket. Az első körös számolások jól sikerültek, csak egy hiba volt, félénken tartotta a tenyerét, érkezett a pálcaütés pár másodperc múlva megjelent a piros csík. Erőtt vett magán és csendben tűrte. Megérdemelte, szerencsére utána helyesen válaszolt, így kicsit enyhűlt a féjdalom, de érezte, hogy nehéz vizsga lesz.

Következő körben nehezebb számok jöttek, így többször elő is került a pálca. Ahogy egyre jobban fájt a tenyere úgy volt nehezebb figyelni, így a kör végére jó pár hiba jött össze, hibái miatt szégyellte magát, de csendben tűrte a fájdalmat.

Az utolsó, harmadik kör volt a legnehzebb. Tudta, hogy fontos jól szerepelnie, hiszen az előző kör nem sikerült valami fényesen, így a feneke is veszélybe került. Azt már tudta, hogy fog kapni, de reménykedett, hogy egy jó eredménnyel nem lesz olyan vészes.

Jól is indult a kör, a nehéz számoknál sem hibázott, majd a 7. szánál jött a hiba. Pont amikor már belelendult. Beletörődve nyújtotta a kezét, újabb ütés, újabb fájdalom, bosszantotta is őt, el is rontotta a következőt is. Nyújtotta a kezét, tudta, hogy fájni fog, de tartotta magát, mégis csak a főnökével áll szemben. Több kevesebb hibával lezárult a kör, fájós piros tenyere mutatta, ez a vizsga nem sikerült jól.

Főnöke összesítette az eredményeket, elmondta, gyakorolni kell még, 50 pálcaütést érdemelt ki a lány, de köszönhetően a nehéz körülményeknek megfelezték. A lány izgatottan húzta le a nadrágot, biztonság kedvéért már reggel tangát vett fel, így a bugyi maradhatott. Megfogta a bokáját a főnök megkérdezte: kezdhetjük? Egy halk igen volt a válasz, de a fogait már szorította össze. Tudta jól, ez most fájni fog. Fájt, 25 kemény ütés érte a fenekét, sziszegett de tartotta magát, elég megalázó volt a szituáció, főnöke előtt, csupasz seggel szenvedni. Kicsit sziszegett, majd vége volt a 25 ütésnek. Fájó seggére húzta fel a nadrágot, a főnök megdícsére jól bírta. A főnök megkérdezte, hogy jövő héten újra megpróbálod? A lány válaszolta: Meg.

2023. júl. 31. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem túlságosan kreatív, de mivel fél éve nem szexeltem így ettől is felizgultam
2023. júl. 31. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Detto
2023. júl. 31. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem rossz
2023. júl. 31. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Szólni a felettesebb szerveknek és jó kis munkahelyi és szexuális zaklatásért pár évre leültetni a főnököt...
2023. júl. 31. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát...ez hosszú volt. De legalább szar.
2023. júl. 31. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Ez mi akart lenni?
2023. júl. 31. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
7%
Ha pasi lennék, biztos levágatnám a farkam, ha matekozós sztorikra állna fel.
2023. júl. 31. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Én kedveltem ezt a történetet ha kérdező elfogad egy apró kritikát a szabály az szabály akaennyire is fáj a lány tenyere soha nem felezzük meg a büntetést és 50et kap.

Akinek pedig nem tetszett csak annyit ez egy fenekelős történet aki nem jártas a témában nem fogja megérteni és örüljön az ilyen lány hogy még egyáltalán van munkája és nem basztám még ki

2023. júl. 31. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!