Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok, volt akit támogatásért cserébe szolgáltatok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 14:12
1/10 anonim válasza:
Az nem sub, hanem k*rva.
Rosszlanyok.hu a te helyed.
3/10 anonim válasza:
Nem
Sub ként engem használni szoktak 23/l
4/10 anonim válasza:
#3 Elméleti kérdés csak: tegyük fel, ha valaki szeretne használni, felpróbálni, akkor azt a Domoddal beszélje le, és van rá esélye? :)
Mert ha igen, akkor egy enyhe hasonlóságot érzek az ingyen prosti és a szub között.
6/10 anonim válasza:
Furcsa ez nekem, azt gondoltam, hogy ilyen nem lesz. Nekem is kicsit prosti érzésem lenne tőle.
Hogy működik ez a gyakorlatban? Miket vállaltok?
Ez valós párkapcsolat érzelmekkel, ahol az uratok kvázi zsebpénzt ad, vagy úgy csináljátok, hogy nincs érzelem az uratok iránt, csak a pénzért szolgáljátok őt?
7/10 anonim válasza:
Domináns Férfi vagyok, volt nem egy szub nőm és ők élvezetből tették. Az olyan szub nő aki a szenvedélyét pénzért elcseréli az nem igazán szubmissziv nő. Inkább rib.anc.
8/10 anonim válasza:
Ha ez annak számit, hogy nála laktam, főztem mostam rá akkor igen, de pénzt nem kaptam érte:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!