Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdés akik 24/7 férfi erényövet hordanak. Hogyan tudtatok hozzászokni a folyamatos hordáshoz? Mennyi időbe telt?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel vettünk nekem egy ketreces erényövet. Eddig még csak pár órákat volt rajtam. Az a cél, hogy folyamatosan rajtam legyen, de már az is jó lenne, ha egy hétig valahogy kibírnám benne.2023. júl. 25. 18:24
2/8 anonim válasza:
Nekem 1 hónap volt eddig a max.
Először pár nap, aztán 10 nap azt 2hét aztán 1 hónap. Csak fokozatosan.
3/8 bedrik válasza:
Minden azon múlik mennyire vagy elhivatott és megtalálod e a neked való erényövet...
4/8 anonim válasza:
Eddig két hét volt a max. Annyira meg lehet szokni hogy napközben szinte észre sem veszem hogy rajtam van. Csak mikor a csajom incselkedik velem olyankor egyből érzem hogy ott van.... :)
5/8 anonim válasza:
Nekem az elején legkellemetlenebbek a spontán merevedések voltak. Főleg éjszaka, ammikor arra ébredsz, hogy próbálna merevedni, de nem tud ugye. Egy idő után viszont hozzá lehet szokni teljesen, és a szervezet is megtanulja szerintem, hogy ne akarjon ok nélkül merevedni. Napközben sem, ha olyat látsz, például egy csinos lányt lengébben öltözve, meg éjszaka, alvás közben sem egyáltalán. ;)
6/8 bedrik válasza:
Az éjszakai sorozatos merevedések megmaradnak sok év után is...
7/8 anonim válasza:
Az első hét nagyon nehéz volt, főleg alvásnál, és az edzőteremben. Mostmár négy éve hordom, már a harmadik méret, ha nincs rajtam pl fürdésnél, vagy a múltkor repülés előtt egy nappal elszakadt a szilikon, és az nélkül kellet repülnőm, nagyon hiányzott. Alig vártam hogy felkerüljön vissza a fém. Én ennek köszönhetőn tanultam meg a prosztata orgazmust. Mostmár csak ilyen orgazmusom van.
8/8 anonim válasza:
Bocsi, 7.vagyok nem néztem hogy ez heteroszexuális kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!