Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire zavaró nektek, ha egy férfinak a merevedés elejétől a magömlésig szinte folyamatosan szivárog, folyik az előnedve?
Picit zavar csak nem tudom miért de a sok előváladék miatt nem szopni az állaga és az íze miatt mindig hányingerem van
De letörlöm egy intim kendővel és akkor nincs bajom
"...letörlöm egy intim kendővel ..."
Hú, durva,
Inkább a törlőkendő minthogy folyamatosan öklendeztek a túl sok váladékától..
Amúgy annál a pasinál akinek nincs sok váladéka annál nincs ilyen problémâm simán taknyosra tud szopatni és élvezem is
De akinek sok van a szaguk és az ízük is más
Sőt volt h pont megvolt és ilyen volt a pasi akkor megéreztem a váladék szagát és sugárba lehánytam a pasit
Gyakorolj, szopjál sokat, megszokod, gyakorlat teszi a mestert.
8ad nem ma kezdtem
De ehhez nem lehet hozzászokni
Nagyon sok nő hozzászokik, van egy 39 éves szexpartnerem, 20 évesen még csak megnyalni is alig merte a farkam, ma meg már szopás nélkül hozzám se ér, és a nagy dugások végén is szopással, nyeléssel fejezi be nekem (igaz a végén már én dugom a száját mert én elélvezni csak így tudok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!