Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van, aki úgy érzi, hogy szexuális neveléssel, fenekeléssel rávehető lenne a tanulásra vagy bizonytalan életét mederbe lehetne terelni vele?
Nekem is volt több ilyenben részem, leírok egy klasszikus példát:
A fiatal sub hölgy nem tudta rávenni magát, hogy tanuljon a nyelvvizsgára rendesen.
Csak ismételni tudom az előttem írókat.
Első találkozáskor átbeszéltük, hogy mi a problémája, beismerte, hogy mit csinál rosszul, ezért egy kb. egy órás, több eszközzel történő fenekelés formájában megkapta a büntetését. Nyoma maradt pár napig, hogy emlékeztesse rá...
A büntetés után ismét átbeszéltük, hogy miért kapta, büszke volt, hogy megbűnhődött és "tiszta lappal" idul. Átbeszéltük, hogy mi legyen az ütemterv a következő hetekre.
A következő találozókkor átbeszéltük, hogy mit csinált, a jó dolgokért dicséretet, megerősítést kapott, a lustaságért, sumákolásért pedig megkapta a megfelelő penitenciát.
Végül sikeres nyelvvizsgát tett, hosszú köszönő üzenetet kaptam érte, hogy segítettem. A fő üzenete az volt, hogy noha fájt is, amikor kikapott, de nem nyomasztotta tovább lelkileg a hiba, megbűnhődött érte és jobban, tudatosabban tudott haladni tovább.
Nyilván egy ilyen "terápia" nem alkalmas mindenkinek, de aki ilyen beállítottságú, annak tapasztalatom szerint nagyon sokat tud segíteni, legtöbben a végén megkönnyebbülést éreznek.
32/F
Van u.n. szexuális fenekelés ami inkább előjátékként szolgál (embere válogatja hogy ez mennyire erős) viszont itt egy mentális állapotról beszélünk ami inkább a lány büntetésén van a hangsúly ha a lány rosszul viselkedett vagy nem tud tanulni egy szigorú verés sokaknál megkönnyebbültséget és megbánást nyújt ami lehetővé teszi hohy szépen tanuljon és ne csináljon hülyeséget
Én pl nem pont tanulás céljából de elvertem egy olyan ismerősöm fenekét aki folyamatosan ki tette minden platformra a fenekét beszéltünk róla megértette hogy ez egyáltalán nem helyes és büntetésként nadrágszíjjal kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!