Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan örömlány, aki fenekelést is vállal szenvedő félként?
Vannak Sub prostik.
Legalàbbis hirdetés szerint
Rosszlányokat felejtsd el sajnos tanulj az én hibámból.
Én is kinéztem egy lányt aki vállalta hogy elfenekeljen 20asba került egy prostinak ez a limit elkezdtük alig tudtam nagyot csapni semmit nem bírt ami erős volt nem is lett még csak píros se a feneke csalódottan haza mentem azóta megfogadtam többet soha
Nem hinném hogy rendes fenekelést vállalnak,pár paskolasert meg ki fizetne 30 ezret
Ha mégis, akkor valószínűleg ki kéne fizetned az utána lévő pár napját,amiért kiesik a többi kuncsaft a vörös feneke miatt
"Ha mégis, akkor valószínűleg ki kéne fizetned az utána lévő pár napját,amiért kiesik a többi kuncsaft a vörös feneke miatt"
Mert a többinek mi köze hozzá? Ha van bármi sérülés rajta, már felejtős?
Nem tudom,szted mindenkinek bejon ha vérvörös egy csaj segge?
Akinek nem,az nem fog fizetni így, de akinek bejon,az is jobban szereti ha ő teszi olyanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!