Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg tudnék azzal gazdagodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnék azzal gazdagodni ha örömlánynak állnék ?

Figyelt kérdés

A kérdesemben arra gondolok hogy mennyire fizet jól ez , csak olyan hobbi szinten csinalnám és amikor elégedett vagyok kiszállnék esetleg mondjuk ha nem lenne aznap semmi akkor addig dolgoznék az utcán. De azt csak ha szabad vagyok hogy lehetne ilyesmit elkezdeni lehet kombinálni hogy lakásosként meg ha muszáj lenne utcaiként is ? kéne a kiegészítés pénz gyanánt gyorsan

El szeretném kerülni hogy valakinek dolgozzak még akkor is ha kint csinálnám éjszaka , lehetséges?

Valaki tud ajánlani valamit ?

Az utálkozás nem érdekel meg a menj el gyári munkába se 19/L

2023. aug. 1. 23:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a legrosszabb döntés lenne ez részedről.. persze a te életed, de szerintem nem ér annyit az a pènz, hogy lelkileg tönkre menj.
2023. aug. 1. 23:46
 2/37 anonim ***** válasza:
21%
Utcàn nem
2023. aug. 2. 00:01
 3/37 anonim ***** válasza:
11%
Én fizetnék
2023. aug. 2. 00:02
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Taxisként prostik mellett dolgoztam. Egyetlen egy lányt láttam úgy kiszállni, hogy legalább egy saját háza lett a végére, de ő sem gazdagodott meg. Az összes többi lány még ennyit sem tudott felmutatni. Sok pénzt kerestek, de kifolyt mind a kezükből. Lehet, hogy te okosabb vagy náluk, de nem fogadnék rá, hogy pont te gazdagszol meg a szexmunkából. Nagyobb esélyed lenne, ha találnál egy sugardaddy-t, aki támogatná, hogy elvégezz egy jó iskolát, és hogy tanulj egy vagy két idegen nyelvet. Úgy nagyobb esélyed lenne hosszú távon jó szinten élni. De ez csak az én véleményem.
2023. aug. 2. 00:12
 5/37 anonim ***** válasza:
82%
Ha komoly az elhatározásod akkor irj privit, hogy beszélgethessünk rola. Kérdésedböl ugy tünik nem gondoltál át lényegi dolgokat.
2023. aug. 2. 00:14
 6/37 anonim ***** válasza:
86%

Utcán semmiképpen! Nagyon-nagyon nem!

Inkább a puncs.hu!

2023. aug. 2. 01:08
 7/37 anonim ***** válasza:
62%

Kuncsaftonként legyen 25 ezer. Számoljunk napi átlag 4 emberrel. Akkor az 30 x 100 ezer, vagyis 3 millió havonta. Éves szinten 36 milló, 5 év alatt 180 millió. Ez így elsőre nem tűnik rossznak, mert megtudnád alapozni az életed.

Ha elméletben csak normális inteligens emberekkel kéne szexelni, akkor nem volna olyan durva, de valóságban egy csomo félörülttel, szociopatával egyébb veszélyes emberrel lenne dolgod. Szóval nem lenne leányálom.

2023. aug. 2. 01:20
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Pénz az van benne bőven igen, de ne hidd hogy csak jó pasik fognak menni.
2023. aug. 2. 05:14
 9/37 anonim ***** válasza:
72%
#7 persze, dolgozzon mensi alatt, karácsonykor, betegen... ne légy barom. Egy prosti ha 5 évig akar dolgozni, neki is kell évi 104 nap hétvége, kb 5 nap ünnep és kb 20 nap szabadság. És akkor még nem is beszéltünk róla, hogy lesz-e napi 4 kuncsaft.
2023. aug. 2. 05:26
 10/37 anonim ***** válasza:
13%

Mert akinek Sugar daddyje van vagy gold digger az nem prosti?

Dehogynem, max kevesebb a kuncsaft

2023. aug. 2. 05:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!