Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnék azzal gazdagodni ha örömlánynak állnék ?
A kérdesemben arra gondolok hogy mennyire fizet jól ez , csak olyan hobbi szinten csinalnám és amikor elégedett vagyok kiszállnék esetleg mondjuk ha nem lenne aznap semmi akkor addig dolgoznék az utcán. De azt csak ha szabad vagyok hogy lehetne ilyesmit elkezdeni lehet kombinálni hogy lakásosként meg ha muszáj lenne utcaiként is ? kéne a kiegészítés pénz gyanánt gyorsan
El szeretném kerülni hogy valakinek dolgozzak még akkor is ha kint csinálnám éjszaka , lehetséges?
Valaki tud ajánlani valamit ?
Az utálkozás nem érdekel meg a menj el gyári munkába se 19/L
A #4 kb leírta a helyzetet. Én két lányt ismerek, aki ki tudott szállni, ők viszont még a 2008-2013as válság miatt, devizahitel miatt fogtak a szakmába. Ma már ilyen nagyon kevés van, az átlagos színvonal sehol sincs az 5-10 évvel ezelőttihez képest.
Éppen emiatt, ha manapság egy átlagos szinten értelmes és legalább átlagosan kinéző csaj vagy, pláne fiatalon, rövid időn belül össze tudsz szedni egy néhány tucat ügyfélből álló kvázi privát kört, aki eltart, és a kockázat is közel nulla. Véleményem szerint ez kb az egyetlen működőképes üzleti modell.
Utcára ne menj, mert teljesen felesleges. Nem csak a higiéné miatt, hanem mert nem fizet jól. Jobban járnál, ha egy idősebb középiskolás vagy egyetemista fiúkkal teli kocsmába mennél a pultot támasztani, és ott szopnál pénzért, meg hazamennél velük pénzért.
A sugar kapcsolat jónak tűnik, de olyan férfit találni, aki tartósan támogat, nem egyszerű. Kb össze is jöhetsz valakivel, aki pl harmincas vagy negyvenes, és van pénze meg esze egy kapcsolatban is támogatni téged. Ugyanis ismét a #4-nek van igaza, ha most csak úgy adnánk neked 10 millió forintot, jó eséllyel az egésznek a seggére vernél.
Szükséged van, hogy úgy mondjam, egy mentorra, aki pénzen kívül ellát tanácsokkal is.
#12 Ez egy hallatlanul optimista forgatókönyv. Nem biztos az a napi 4 kuncsaft. Továbbá ugye meg kell élni; gondolom, jártál mostanában boltban. Ha lakást is kell béreljen, ez az kisegzisztencia szintje. Az elméleti 20 millió nem profit, hanem bevétel.
Egy nagyon sikeres kûrva talán félre tud tenni 1 milliót egy hónapban. Szerinted egy átlag 19 éves lány mit tud a világról? Szerintem az érettségizettek nagy része nem tudja, hogy mi a reálkamat, a különbség a valuta és a deviza között, vagy hogy miben különbözik a közokirat a magán szerződéstől. Hogy lesz az a pénz elköltve, pláne egy brutális pszichés terhelés mellett?
Köszönöm szépen az értelmes hozzászólásokat .
A kinézetem mondjuk átlag feletti kicsivel , szôke haj , alacsony, sportos ilyesmi
De ezek után átgondolom a helyzet.
Szerintem itt a legfontosabb kérdés az az -és erre válaszolj nekem akár privátban, hogy- miben vagy te jobb a többieknél? Lássuk be eléggé telített ez a piac. Mivel tudod te megfogni az embereket? Ezt komolyan kérdezem.
Tényleg érdekelne mit mondasz erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!