Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg tudnék azzal gazdagodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnék azzal gazdagodni ha örömlánynak állnék ?

Figyelt kérdés

A kérdesemben arra gondolok hogy mennyire fizet jól ez , csak olyan hobbi szinten csinalnám és amikor elégedett vagyok kiszállnék esetleg mondjuk ha nem lenne aznap semmi akkor addig dolgoznék az utcán. De azt csak ha szabad vagyok hogy lehetne ilyesmit elkezdeni lehet kombinálni hogy lakásosként meg ha muszáj lenne utcaiként is ? kéne a kiegészítés pénz gyanánt gyorsan

El szeretném kerülni hogy valakinek dolgozzak még akkor is ha kint csinálnám éjszaka , lehetséges?

Valaki tud ajánlani valamit ?

Az utálkozás nem érdekel meg a menj el gyári munkába se 19/L

2023. aug. 1. 23:44
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kifejező , értelmes hozzászólásokat , sokat segitettetek , lehet hogy az életem tettétek jobbá tanáccsal amit használhatok :)
2023. aug. 9. 18:07
 32/37 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg azt gondold még vegig, hogy nem éri-e meg jobban összejönni egy suta informatikussal vagy mérnökkel, aki szíves-örömest a segged alá rakna lakast, autót, költőpénzt, utazásokat, stb. és téged sem károsítana nagyon érzelmileg. Ha nagyon nem bíros, akkor meg el lehet válni, és viheted a vagyona felét.
2023. aug. 9. 18:29
 33/37 anonim ***** válasza:
31%
32-es! Féreg vagy. Kérdező, te pedig ne légy kur@va. Ha többre nem vagy képes, menj el gyárba dolgozni vagy takarítani. Ezek becsületes munkák és a megmarad a méltóságod.
2023. aug. 9. 18:39
 34/37 anonim ***** válasza:
67%

#33 Te meg egy lúzer, puncilelkű, semmirekellő patkány! 😆 A kérdező elvileg egy fiatal, karcsú, szép nő. Még hogy menjen gyárba dolgozni, hát hülye vagy te?

Már leírta a kerdező, hogy nem kíváncsi a szar tanácsodra, amit olvashattál is volna, ha a csatornasötéthez szokott, vizenyős patkányszemed figyelmét nem kerülte volba el. Az a kérdés, hogy hol, kitől és hogyan fogja elkérni az árát a szépségének, fiatalságának és nőiességének. Ebben kapott értekelhető tanácsokat.

Te meg esetleg elhúzhatnál a szalag mellé vagy takarítani, bazdmeg! 🤣

2023. aug. 9. 19:04
 35/37 anonim ***** válasza:
74%
34! Nem vagy lúzer. Köszi, szellemi munkakörben dolgozva kényelmesen megélek. Olvastam a kérdést is. Ennek ellenére ne menjen el prostinak a kérdező. Mellesleg férfi vagyok. Személyesen találkozva szívesen beverném a nagy arcod.
2023. aug. 9. 19:09
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
#35 Istenem, most még jön az izmozás is 🤦‍♂️ Tudsz ennél is nagyobb csicskagyász lenni?
2023. aug. 9. 19:23
 37/37 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes szellemi munkakörben dolgozik az aki ilyen agresszív.Tudod a telefonos CC nem szellemi munkakör ,ahogy a BKV ellenőr sem..Ha az agyad megerőlteted hogy gondolkodni tudsz az sem szellemi munkakör..

7 számjegyű keresetű IT alkalmazottként mondom.

2023. aug. 9. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!