Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem lehet valahogy elkerülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet valahogy elkerülni az örömlánynál hogy fizessek?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem vagyok helyes és most nagyon le vagyok égve és kicsikét szerintem nimfimániás vagyok, mennék örömlányokhoz de nagyon le vagyok égve, 5000 Ft ot tudnék fizetni. Ha nagyon jó vagyok és ügyes leszek az ágyban akkor elvileg 5000 Ft elég lesz neki?
2022. júl. 3. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyiért senki se fog vállalni! :D L
2022. júl. 3. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután elmentél, tettesd magad halottnak, de előtte a pénztárcád hagyd lent a kocsiban, ilyenkor nagyon elterjedt hogy megsokszorozódik a hullák zsebeit átkutatók száma….
2022. júl. 3. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ha van rá lehetőséged érdemes más alternatívát keresni, alkalmi kapcsolatot például. Még akkor is megér egy próbát hogy ha nem tartod magad vonzónak.

Viszont, szerintem az nagyon nincs az rendben hogy igénybe veszed egy prostituált szolgáltatásait hogy aztán utána ne fizesd ki vagy a megbeszélt árnál kevesebbet adj. Ugyanúgy ahogy mondjuk a fodrászhoz sem fogsz hozzávágni kétezret a hajvágás után hogy "bocs, csak ennyi van", egy szexmunkáshoz se vágj hozzá a megbeszélt összegnél kevesebbet.

Vagy esetleg vársz addig amíg több pénzt nem tudsz ráfordítani erre, vagy keresel egy olyan lányt aki elvállal téged ötezerért is, de szerintem még az utcai lányok is többért dolgoznak. De hátha találsz valakit aki elvállal. De tényleg nem korrekt fizetés nélkül lelécelni.

2022. júl. 3. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
5000-ért csak a Béla van. Amúgy akkor tudod elkerülni, ha gyorsabban futsz, mint a strici.
2022. júl. 3. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire pofátlan vagy. Nem fogja érdekelni, hogy mennyire vagy ügyes, mert ő nem élvezetből csinálja. Ha nem tudod kifizetni, akkor verd otthon ingyenesen a farkad. Idióta...
2022. júl. 3. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5000 forint? Tiszteljük már a szexmunkásokat. 5 rózsaszál egy jobb randi után a hálapénz.
2022. júl. 3. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen semmid? Kupon, Erzsébet utalvány, ékszer a zaciba? 🤷‍♂️
2022. júl. 3. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem találsz csajt, addig verd ki, az 5.000 Ft kell kajára.
2022. júl. 3. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel előre kell fizetni, és nem tudod kifizetni az árát, így azonnal el fog köszönni tőled. Ezek a lányok utálják a fizetni nem akaró olcsójánosokat. A prostizás nem a csóróknak való.
2022. júl. 5. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!