Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömlánynál voltam, óvszerben történt minden mégis elkaptam valami nemi betegséget?
Egy ideje nem voltam novel igy gondoltam elmegyek egy oromlanyhoz. Lakasos volt, de odaerve kiderult nem a legigenyesebbek kozul. Szex szag,gyurott lepedo stb. Na mindegy, gyorsan le az agyra, kezzel verte egy darabig, majd felhuzta az ovszert es szajjal csinalta, majd igy jott a behatolas, ahol egyszer kisse lelankadtam kozbe es ujra kellet kezdeni a procedurat, de a gumi nem kerult le, majd mikor felallt ujra behatolas es kertem a vegen,h kezzel verje ki gumi nelkul.
Aztan par napra ra vizeles kozben-utan gennyes,habos, valadek jon a hugycsovembol. Gondolom trichomonas lesz vagy valami hasonlo betegseg.
Pedig meg a szopast is ovszerben kertem hogy nagyobb legyen a "biztonsag" errefel megis. De az ovszer elejen beszivaroghatott belole valami vazelines valadeka lankadas kozben? Vagy hasznalt ovszert huzhatott ram? Esetleg egesznapos kuncsaftjai utan kezet sem mosott es rajtamaradtak szaradt spermiumok a kezen? Vagy lehet kilyukadt az ovszer, de az feltunne kozbe nem? Mert vegulis hiaba a koton, utana elmentem wc-re es erezni lehetett azt a fajta punci szagot a farkamon...bar lehet az amugyis erezheto mindig szex utan ovszerrel is? Reg szexeltem es emlekezni sem emlekszem ra.
Az óvszer azoktól a baktériumoktól nem véd meg, amik a nő combjáról, vagy bárhonnan rád kerülnek.
Ha ilyen igénytelen helyre kerülnék, azon nyomban fordulnék ki az ajtón.
De azt mondom, hogy ne azon filozofálgass, honnan van a nemibajod, hanem húzzál el orvoshoz, mielőtt még komolyabb szövődményekkel kellene számolnod.
Hát nyugi, férfi dolog :D
Én is belementem ebbe a csapdába egyszer, azóta nem merek menni ilyen lányokhoz XD
Csak én vmi bőrgyulladást szedtem össze ott ahol nem kéne. Mellesleg fájt mint a sz.r. Egy vagon krémmel meg gyógynövénnyel lekezeltem magam, orvos ilyenkor feltétlen persze. Illetve el is mennék egy teljes szűrésre a helyedben. Én szintén elmentem, pedig használtam fullra gumit.
Akárhogy is, nem éri meg ezekkel kikezdeni. Kezeld ki magad és kezdj el barátnőzni jobban jársz, de még netről össze szedett alkalmi is biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!