Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a körülményekkel legyek Prostituált ?
Figyelt kérdés
Nincs senkim , magam élek Budapesten , szép kinézetem van
Vannak szexi ruháim , kéne a pénz, meg szeretek szexelni is
22/L
2023. aug. 30. 19:36
1/28 anonim válasza:
Mindenképp. Betanítást vállalok ráadásul az első alkalom ingyen van.
2/28 anonim válasza:
Sajnos az, hogy szeretsz szexelni, nem számít annyira, mint elsőre gondolnád, mert prostiként nem ugyanaz az élmény lesz a szex (finoman szólva), mint egyébként.
Nehezen tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amiben jó választás prostinak állni, de amit leírtál, mindenképp kevés indoknak tűnik. Évtizedekig benned maradó traumákat szerezhetsz, és nem fog vigasztalni a pénz.
4/28 anonim válasza:
Milyen végzettséged van? Dolgozni nem akarsz?
5/28 anonim válasza:
4 Már a kurválkodáshoz is végzettség kell? 😂
6/28 anonim válasza:
Most biztos sok privátot kaptál, de engem érdekelne. Lehetek az első kuncsaftod?
7/28 anonim válasza:
Akármilyen körülményekkel lehetsz prosti.
8/28 anonim válasza:
Kérdező en extra profitot adok 1jó szexert
9/28 anonim válasza:
Én inkább a puncs.hu-t ajánlom!
10/28 anonim válasza:
Én nem javaslom. Inkább fokozd a piaci értékedet. Tanulj, fejleszd magad.
De amúgy ha van tipped ami hasznos lehet nekem is, akkor ne titkold el. Szívesen lennék beugrós ebben az iparágban. De azt azért hozzáteszem, hogy hetero férfi vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!