Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom magam ravenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L

Figyelt kérdés
A baratom mindig elöjön vele. Palcaval es övvel kapnek sokat de nem szeretne hogy nyafogjak azt mondja az nagy csalodas lenne. Felek hogy elfogom rontani.

2023. okt. 9. 00:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
85%

Kissé sértődöttnek érzem a stílusodat, de mivel már van hová visszavezetni, nem igazán hat meg, szóval..

Arra, és akkor válaszolok, amikor jól esik, ezt nem igazán te fogod számomra eldönteni. Egy paprikásnak érzem a hangulatodat, szerintem nem adtam rá semmi okot. Csupán tényeket közöltem, amit vagy magadra veszel, vagy nem. Opció mindig van.

2023. okt. 9. 05:15
 22/105 anonim ***** válasza:
81%
Én a pasidat fenekelném el. Vadrózsavesszővel. Téged max azért, hogy térj már észhez és ne engedd, vagy hagyd ott ezt az állat faszit. 50 F
2023. okt. 9. 05:43
 23/105 anonim ***** válasza:
95%
Tudod a szex lényege az hogy ÉLVEZD, akard. Örömet okozzon! Ne csak kibírd.
2023. okt. 9. 07:25
 24/105 anonim ***** válasza:
92%

Csak azt tudom írni amit az előző válaszokban

Ettől a faszitól menekülj aki nem tiszteli a másikat és csak a saját kívánságait veszi előtérbe az nem szerelmes beléd és hidd el lesznek még ennél sokkal jobb emberek akik tényleg tisztelni fognak

2023. okt. 9. 07:41
 25/105 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem úgy megy h neked esik

Ezt fokozatosan kell

De ha téged egyáltalán nem vonz és csak rád erőlteti akkor dobd ki a pasit méret egy idióta barom aki azt se tudja mi az a BDSM

N

2023. okt. 9. 07:57
 26/105 anonim ***** válasza:
88%
Háát, ez így nem fog működni, de ha te ennyire meg akarsz neki felelni, akkor kérd meg jó szorosan kössön le ágyhoz, mozdulni se bírj, szád tömje be jól, szemeidet is kösse be, szenvedjél csak :)
2023. okt. 9. 09:20
 27/105 anonim ***** válasza:
81%

Stockholm szindróma kb...

Ne legyél ilyen hülye , a párod egy szadista és élvezi hogy te szenvedsz . Olyan fiatal buta tapasztalatlan nő vagy aki azért akar megfelelni egy ilyen embernek, mert elhitette veled hogy csak mellette vagy nő. Ez egy nagyon rossz kapcsolat, gajra fogsz menni 19 évesen. Utána meg senkinek nem fogsz kelleni, mert kemény lelki sérült leszel. Már most az vagy ha ennyire mellette akarsz lenni.

Kicsit nyisd fel a szemed és tedd fel magadnak azt a kérdést,hogy a valódi szerelmed hagyna e téged szenvedni ha neked nem jó.

Én is szeretem a BDSM-et de vannak határok,hogy mi esik jól. Ezt nem lehet erőltetni és nem is szabad.

A barátod egy erőszaktevő elmebeteg.

2023. okt. 9. 09:24
 28/105 anonim ***** válasza:
29%
Tuti kamu több dolog miatt is pl aki szadista az pont hogy élvezi hogy nyafog meg sír a lány ez benne az egyik legizgalmasabb:)
2023. okt. 9. 13:01
 29/105 anonim ***** válasza:
81%

28as igazat kell adjak

A fenekelés az fáj és senki nem bírja ki hogy legalább egy kis az vagy valami ki ne jöjjön a torkán

2023. okt. 9. 13:31
 30/105 A kérdező kommentje:
Ma este raveszem magam. Akkor koszonom tippet ugy lesz hogy megkotozos es szamat letragassza
2023. okt. 9. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!