Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L
Kissé sértődöttnek érzem a stílusodat, de mivel már van hová visszavezetni, nem igazán hat meg, szóval..
Arra, és akkor válaszolok, amikor jól esik, ezt nem igazán te fogod számomra eldönteni. Egy paprikásnak érzem a hangulatodat, szerintem nem adtam rá semmi okot. Csupán tényeket közöltem, amit vagy magadra veszel, vagy nem. Opció mindig van.
Csak azt tudom írni amit az előző válaszokban
Ettől a faszitól menekülj aki nem tiszteli a másikat és csak a saját kívánságait veszi előtérbe az nem szerelmes beléd és hidd el lesznek még ennél sokkal jobb emberek akik tényleg tisztelni fognak
Hát ez nem úgy megy h neked esik
Ezt fokozatosan kell
De ha téged egyáltalán nem vonz és csak rád erőlteti akkor dobd ki a pasit méret egy idióta barom aki azt se tudja mi az a BDSM
N
Stockholm szindróma kb...
Ne legyél ilyen hülye , a párod egy szadista és élvezi hogy te szenvedsz . Olyan fiatal buta tapasztalatlan nő vagy aki azért akar megfelelni egy ilyen embernek, mert elhitette veled hogy csak mellette vagy nő. Ez egy nagyon rossz kapcsolat, gajra fogsz menni 19 évesen. Utána meg senkinek nem fogsz kelleni, mert kemény lelki sérült leszel. Már most az vagy ha ennyire mellette akarsz lenni.
Kicsit nyisd fel a szemed és tedd fel magadnak azt a kérdést,hogy a valódi szerelmed hagyna e téged szenvedni ha neked nem jó.
Én is szeretem a BDSM-et de vannak határok,hogy mi esik jól. Ezt nem lehet erőltetni és nem is szabad.
A barátod egy erőszaktevő elmebeteg.
28as igazat kell adjak
A fenekelés az fáj és senki nem bírja ki hogy legalább egy kis az vagy valami ki ne jöjjön a torkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!