Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom magam ravenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L

Figyelt kérdés
A baratom mindig elöjön vele. Palcaval es övvel kapnek sokat de nem szeretne hogy nyafogjak azt mondja az nagy csalodas lenne. Felek hogy elfogom rontani.

2023. okt. 9. 00:07
 61/105 anonim ***** válasza:
42%

Barátod egy szadista fas z opó

30 már nagyon soknak számít

Tudsz képet csatolni a sebekről

2023. okt. 10. 21:13
 62/105 A kérdező kommentje:

Nem tudok. Hogy fotozzam

Le magamnak? Nagyon fajt akkor mikor kaptam. Mar csak ha leulok

2023. okt. 10. 21:17
 63/105 anonim ***** válasza:
100%
Ha pálcával valóban 200-at kaptál volna, már vízszintesen lenne a seggeden a felezővonal!
2023. okt. 10. 21:18
 64/105 A kérdező kommentje:
Eleg en hibaztatasombol. Nem szamoltam. Volt eleg bajom…
2023. okt. 10. 21:19
 65/105 A kérdező kommentje:
Pont annak okozok csalodast akit legjobban szeretek. Ez itt a gond nem az hogy most van e nyoma vagy nincs
2023. okt. 10. 21:20
 66/105 anonim ***** válasza:
79%
Tegyél fel képet kepkuldovel, nem hiszem el, ez kamu, lehetlen hogy ezt egy nő megtegye
2023. okt. 10. 21:20
 67/105 anonim ***** válasza:
82%
Kamu tiszta kamu
2023. okt. 10. 21:22
 68/105 A kérdező kommentje:
Hogy fotozom le? Meg aztan meg ra izgulna itt sok okos.
2023. okt. 10. 21:25
 69/105 anonim ***** válasza:
100%
Ge*ci! Kedves kérdező, naggyon szépen kérlek, beszélj valakivel mert ez igy nagyon nem jo! A barátod hiteget téged egy kapcsolattal, ami nem is valós, te hiszel neki. Ez mondjuk... oké. De az hogy olyan dolgokba is belemész amit egyrészt nem szeretnél, másrészt nagggxon fájdalmas, és mindezért innál, gyógyszerfüggővé válnál, az nekem egy kicsit sok! Nagyon kérlek mond el valakinek mi van benned! Szüleidnek, barátnőidnek, pszihológusnak, vagy a buszon egy random lánynak jelezz, hogy help! hidd el megfogja tudni mi a szitu! Télleg kérj segitséget dobd a pasit, találj barátokra, kezdj el sportolni, és akkor kevésbé fog ilyen tört3nni! De legfőlépp ne légy NAÍV!!! az hogy erre te mindig azt gondolod, hogy te ezt akarod és ez mind szép és jó, az elég NAÍVságra utal, ahhoz, hogy azt is elhidd nekem ha mondom hogy megb*nálak. Pedig nem. Mert NAÍV vagy!!
2023. okt. 10. 21:26
 70/105 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd 69, biztos hogy kamu ha nem tesz fel képet. Mi az h hogy fotozza le. Nem tudja mert nincs mit. Fantázia csak
2023. okt. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!