Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L
Rendes tőled, hogy meg akarsz felelni a srácnak, de a jó szex lényege mindig a közös nevező. Gyógyszerek, pia nem nagyon segít, amúgy is csalás lenne. Én megértem, ha valaki a csendesen tűrt szenvedésre izgul, nekem is bejön, de egy fenekelés ennél sokkal több. Szól a bizalomról, a kiszolgáltatottságról, a szeretetről és csak sokadik pont a fájdalom.
Ha maga a helyzet amúgy tetszik neked, esetleg beindít, akkor gyakoroljatok, kezdje kevesebb és gyengébb ütésekkel, és minden alkalommal legyen több és erősebb. Idővel erősebb leszel, és jobban bírod. Fájni fog mindig, de ismerős lesz a fájdalom, és már el tudod viselni. Mint minden az életben ez is az edzésről, gyakorlásról szól, nem fog menni egyik-pillanatról a másikra, itt szó szerint szenvedned kell érte.
Amikor a határaidat feszegetitek, legyen a kezedben stresszlabda, azt szorongasd, segít, harapj esetleg rá polifomra. Ezekre ha koncentrálsz növekedhet az önuralmad. De beszéld meg a barátoddal, hogy te benne vagy, de neki segítenie kell a fokozatossággal. Pár alkalom után jobban fog menni.
De csak akkor, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!