Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom magam ravenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom magam ravenni hogy kibirjam könnyen a fenekelest ? 19/L

Figyelt kérdés
A baratom mindig elöjön vele. Palcaval es övvel kapnek sokat de nem szeretne hogy nyafogjak azt mondja az nagy csalodas lenne. Felek hogy elfogom rontani.

2023. okt. 9. 00:07
 51/105 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj inkább. Ebből a kapcsolatból!
2023. okt. 10. 10:07
 52/105 anonim ***** válasza:
100%

Rendes tőled, hogy meg akarsz felelni a srácnak, de a jó szex lényege mindig a közös nevező. Gyógyszerek, pia nem nagyon segít, amúgy is csalás lenne. Én megértem, ha valaki a csendesen tűrt szenvedésre izgul, nekem is bejön, de egy fenekelés ennél sokkal több. Szól a bizalomról, a kiszolgáltatottságról, a szeretetről és csak sokadik pont a fájdalom.

Ha maga a helyzet amúgy tetszik neked, esetleg beindít, akkor gyakoroljatok, kezdje kevesebb és gyengébb ütésekkel, és minden alkalommal legyen több és erősebb. Idővel erősebb leszel, és jobban bírod. Fájni fog mindig, de ismerős lesz a fájdalom, és már el tudod viselni. Mint minden az életben ez is az edzésről, gyakorlásról szól, nem fog menni egyik-pillanatról a másikra, itt szó szerint szenvedned kell érte.

Amikor a határaidat feszegetitek, legyen a kezedben stresszlabda, azt szorongasd, segít, harapj esetleg rá polifomra. Ezekre ha koncentrálsz növekedhet az önuralmad. De beszéld meg a barátoddal, hogy te benne vagy, de neki segítenie kell a fokozatossággal. Pár alkalom után jobban fog menni.

De csak akkor, ha akarod.

2023. okt. 10. 12:25
 53/105 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból: Mennyire tartod magad jó csajnak, és a partneredet jó pasinak?
2023. okt. 10. 12:32
 54/105 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező hagyd el ezta Pasit, engedd ek majd talal maganak 1mazichista nőt akit kedvere szadizhat
2023. okt. 10. 17:59
 55/105 A kérdező kommentje:
53 as nem tartom magam szepnek. Csunya duci lany vagyok sajnos. A partnerem nagyon jo pasi sokszor nem is ertem miert van velem.
2023. okt. 10. 18:23
 56/105 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező erre nagyon egyszerű a válasz mert ez a beteg állat azokra a lányokra hajt akik manipulálhatóak pont mint te nagyon kevés olyan lány vagy aki a szadista verzióját szereti a fenekelésnek és veled ezt megteheti mert hagyod
2023. okt. 10. 19:00
 57/105 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha szabad tudni egy alkalommal mennyit szoktál kapni?
2023. okt. 10. 19:00
 58/105 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem, hogy neked nincs senkid akinek ezek a nyomok feltünnének? És kurvára feljelentené a párod?
2023. okt. 10. 20:28
 59/105 A kérdező kommentje:
200 korül kaptam multkor de 10 perc volt. Ő nem ennyire vagyna hanem lenyegesen többre
2023. okt. 10. 21:06
 60/105 anonim ***** válasza:
100%
Najó nézzünk szembe a tényekkel kislányom most vagy egy akkora kamugyáras vagy hogy akkorát nem hordott a föld a hátán vagy tényleg gondok vannak a fejedben hogy hagyod hogy vesszővel vagy nadrágszíjjal 200nál is több ütést kapj attól a fasztól mindezt úgy hogy egy szó nem jöhet ki a szádon és nem is mocoroghatsz mert akkor nincs önfegyelmed
2023. okt. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!