Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.

Figyelt kérdés

Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.

Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?

2023. aug. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne magadból indulj ki...😉

2023. aug. 24. 17:40
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek döntő többségében nem a támogató válaszok, hanem sokkal inkább az adekvát és racionális válaszok segítenek.

Azok pedig itt a gyk-n csak kevésszer esnek egybe a kérdezők "elvárásaival"...

2023. aug. 24. 17:45
 73/77 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor a racionális válasz az, hogy kicsi a pöcsöm és nem vagyok elég magabiztos ezért nem szop le magától
2023. aug. 24. 17:49
 74/77 anonim ***** válasza:
83%

Az a viselkedésedre adott "válaszom" volt.

Tekerj vissza, és olvasd el a kérdésedre adott adekvát válaszomat, és azt vedd górcső alá, ne a provokációkra adott válaszokat tekintsd mérvadónak.

De én itt be is fejeztem, mert vannak a kérdésedtől sokkal értelmesebbek, érdekesebbek és izgalmasabbak, inkább az olyanokra fókuszálnék, mint a tiedhez hasonló "egyéni problémákra"...😉

2023. aug. 24. 18:07
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleve nem itt kellene keresni a magánéleti problémáidra a megoldást. Az, hogy gyk.-ra írod ki ezt a kérdést, számomra elég nagy bizonytalanságra utal. Legalábbis nekem ez jön le... hogy akarsz fenntartani egy kapcsolatot, ha nem vagy képes megbeszélni a pároddal ezt a dolgot? Ezen az oldalon sosem fogsz megoldást találni rá. Eszembe nem jutna ilyeneket megosztani az emberekkel az ilyen problémáimat. Jó, oké nagy valószínűséggel fiatal vagy még, szerintem engedd el ezt a dolgot ha számodra ez szabotáló tényező a kapcsolatotokra nézve. Nem minden nő szeret szopni, úgy ahogy nem minden férfi van oda a nyalásért sem. Ha nem tudtok megegyezni és ez neked annyira elengedhetetlen tényező, akkor jobb ha nem pazaroljátok egymás idejét, mert emiatt előbb-utóbb úgyis vége lesz.
2023. aug. 24. 18:22
 76/77 anonim ***** válasza:
66%
Naaa hogy sikerult bajnok?????
2023. nov. 17. 22:47
 77/77 anonim ***** válasza:
100%
A mostani csajom sem szopik. El fog fogyni a türelmem és kidobom a francba
nov. 11. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!