Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kérjem meg a barátnőmet, arra hogy leszopjon?
Már megtörtént az eset... De az, hogy "csinálod a száddal is légyszi?" valahogy nem áll a számra. Hogy lehetne ezt izgibben mondani?
Továbbá, lányok!
Ti sosem néztek orál közben a barátotok szemébe?
Minden lány, akivel eddig ilyen volt, úgy tartotta a fejét, hogy ne lássam, mit csinál.
Nagyon sok lenne ezt így a 3-4. alkalom környékén kérni? Hogy nézzen a szemembe? Vagy, hogy csináljuk állva, úgy, hogy Ő térdel?
Lányok, mi a véleményetek erről?
"Gyere asszonyom"
"Gyere te nő"
Bejött ez nekik általában, nőimmel
24f
A kulcsszavaknál mondjuk a mélytorok megilyesztett 🤣 De nézzük a kèrdésed... szóval már lefeküdtetek,de nem szopott még téged? Te kinyaltad? Egyébként meg pont úgy kérd meg, ahigy írtad, hogy nem e szeretne kicsit a szájával is kényeztetni. Szerintem úgy hogy a hátadon fekszel s ő meg szépen lecsúszik a farkadhoz, hátha térdelve nem annyira díjazná.
A szemedbe nézős meg lehet annyira koncentráltak, de a légyszi nézz rám lehet segítene, vagy a szeretnék a szemedbe nézni, ilyesmik
Nem tudom, engem sosem kellett megkérni rá magamtól is csinálom.
Én általában csukott szemmel csinálom, úgy teljesen bele élem magam. Nagy ritkán felnézek. De valószínűleg azért nem néz közbe a szemedbe, mert zavarba van. Hagyd egy kicsit hadd oldódjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!