Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet h leszopjon?
Figyelt kérdés
en 18 éves vagyok a barátnőm pedig 21 egymással vesztettük el a szüzességünket meg anno amikor 13 eves voltam viszont még soha sem szopott le és érdekel h milyen érzés lehet és semmilyen esetben sem szeretnem megcsalni őt2017. júl. 27. 23:04
2/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű kérd meg rá.
Ha nemet mond akkor gondolkozz más megoldáson amivel rá veheted, de v,szinű h nem akarja ha még nem csinálta.
3/7 A kérdező kommentje:
de nem akarja mert szerinte:undorító
2017. júl. 27. 23:07
5/7 anonim válasza:
akkor bebuktad :( nekem is volt ilyen barátnőm. 1 szer csinálta kb 10 másodpercig ennyi.
nem kell erőltetni.
Ha szereted enélkül is meglesztek ha meg nem akkor keress mást, nem létszükséglet az orál.
6/7 anonim válasza:
Próbáltatok már pl rákenni valamit, amit lenyalogat? Tejszínhab, disznózsír, erős pista, forró csoki, mustár-ketchup?
7/7 anonim válasza:
Ha eddig magától nem csinálta,nem is fogja.Nem szeret,a megszokás és kényelem tart össze benneteket.
Gázos a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!