Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá erre a barátnőmet?
Beszéld meg vele! Mond el, hogy ez izgat téged, és szeretnéd vele csinálni, mert szuper szexi lenne:)
Ha nemet mond, és tényleg szereted ahogy írod, akkor nem erőlteted tovább ezt.
De, ha szeret és valami oknál fogva nem undorító számára ez a dolog, akkor meg fogja tenni. Legalábbis szerintem:)
Igazából ha már beszéltetek erről és Ő határozottan Nem-et mondott akkor szerintem sehogy ha valamit nem akar nem tudod rá venni.
Pl Én se szerettem volna hogy a párom számba élvezzen mert rossz élményem volt ezzel kapcsolatban.
Aztán 2 év után egyszer csak le vetkőztem a gátlásaimat és a félelmeimet. És mikor épp kényeztettem orálisan szólt hogy mindjárt jön és mondtam neki,hogy :- Nem baj és engedtem,hogy a számba élvezzen furcsa érzés volt . utána persze ki köptem mert odáig még nem jutottam el h le merjem nyelni.
Aztán fél évvel később már azzal is próbálkoztam hogy le nyeltem
Nem minden orális szexnél élvez a számba. De nekem kellett egy kis idő mig teljesen fel oldódok ilyen téren is.
23 N
Hát mondd meg neki, hogy mit szeretnél. Magától nem fogja kitalálni. Ha meg nem akarja, akkor szerintem mondhatsz neki bármit, nem fogja bevállalni.
llyenkor rájövök, milyen szerencsés vagyok, nekem kérni sem kellett, már első alkalommal is eltüntette az utolsó cseppig, és azóta is. Tényleg jó érzés ott végezni.
Sokat segítene, ha ő is feldobottabb állapotba lenne. Pl. 69, vagy te is izgatod közben a cicijét, popsiját, vagy punciját. Vagy elsőnek kinyalod, utána ő jön stb. És ilyenkor mondd inkább, hogy mehet-e szájba.
Nálunk ez van, sima pippantáskor nem szájba megy, ha ő is fel van izgatva rendesen, akkor mehet oda is. Egyébként ez nekem sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!