Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet hogy amikor menstruál legalább kézzel vagy szájjal csinálja nekem?
22/f
20/l
Nézd... az a csaj, aki nem tesz a te örömödre, csak kizárólag akkor, amikor neki is jól eshet, aaaz felejtős!
Lehet, hogy szeret kufircolni, lehet, hogy veled is szeret dugni, de konkrétan téged biztosan nem szeret.
Az igazi szerelem ugyanis mindig önzetlen.
Hozd fel neki, hogy te vágysz rá és szeretnéd, ha csinálná. Kommunikáljatok egymással őszintén.
Amúgy én nőként mondom, hogy én szeretem a szexet, sőt, nagyon is, nekem akkor is van igényem, amikor éppen piros napok vannak. Olyankor egyáltalán nem jelent gondot, hogy a páromat kielégítsem orálisan, este, fürdés után úgy, hogy alapból tampont használok, ő is kielégíti engem orálisan, illetve gyengébb napokon szexelni is szoktunk.
Én olyankor bedugok egy tampont, így nyalni és ujjal csiklót izgatni is lehet. Barátnőd ebben se lenne benne? Hiszen így még vért se láttok.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!