Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet arra, hogy swinger klubba mennyünk?

Figyelt kérdés
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt, de én már menni akarok. Nem laposodtak el a szexuális együttléteink, élvezem őt és ő is engem, egyszerűen imádom azt a feelinget. Előző barátnőmmel voltunk elsőnek és azóta rabul ejtett ez a dolog. De még nagyon friss a kapcsolat, nem szeretném, ha azt gondolná, kevés nekem. Lányok, ti hogy reagálnátok egy ilyen szituációra?

2016. márc. 21. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem korai. Én legalábbis rossz néven venném, ha a párom 4 hónap után swingerbe akarna vinni. 4 év után már egész más a helyzet.
2016. márc. 21. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Pedig ezt nem árt minél előbb letisztázni, mert ha neki ez nem jön be és későn derül ki, neked meg ez is kell a kielégítő és teljes szexuális élethez (ami a boldog élet egyik sarokpontja) akkor az előbb utóbb problémát fog okozni a kapcsolatotokban, hogy te valamit nem kapsz meg amire igényed van. És vagy megteszed nélküle (megcsalás), vagy nem és frusztrált leszel miatta.

Ezzel ne várj. Ez is te vagy, nem ciki. HA neki ez nem fér bele, akkor ez van.

2016. márc. 21. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Nem azt mondom, hogy minél előtt vidd swingerbe, hanem minél előbb tudja meg, hogy te ezt próbáltad és élvezed és nálad a normális élet része.

Ha hülye a csaj és elfogadja, de közben arra játszik, hogy majd idővel leteszel erről, az ciki, mert mindkettőtöket átveri. Téged is és magát is. És a lányok szeretik megpróbálni hogy változtatnak a partnerükön. Ki kisebb ki nagyobb sikerrel.

Vagy elhagy ezért vagy kiderül neki is bejön a dolog.

2016. márc. 21. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez a dolog engem is érdekel én simán benne lennék. Nem tudom, hogy lehet rávenni valakit erre...vagy érdekli vagy nem, esetleg később változhat a véleménye. Beszélgettetek már erről a témáról?
2016. márc. 21. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem beteg az elméje akkor sehogy
2016. márc. 21. 13:41
 6/9 Költőnő? ***** válasza:
84%
Inkább helyesírást gyakoroljatok együtt
2016. márc. 21. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Szerencsétlen csaj!

Ha van egy csepp esze, azonnal kihajít, és mehetsz kefélni akivel akarsz. :D

Amúgy meg arra számítanod kellene, hogy nem mindegyik csaj akar ilyen dolgokba bele menni. És arra is, hogy ha mégis ilyen csajt fogsz ki, az majd éppen a klub miatt fog otthagyni, pont te fogod őt összehozni így a következő pasijával! :D

És mit szólnál ahhoz, ha belemegy de úgy, hogy csak őt kefélhetik más pasik, te nem nyúlhatsz más nőkhöz...?

Nem értem, miért kell bonyolítani az életet ilyen dolgokkal ahelyett, hogy örülnétek egymásnak... :D

42F

2016. márc. 21. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Sétálj vele arra esőben, esernyő nélkül.
2016. márc. 21. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat :)
2016. márc. 21. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!