Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.

Figyelt kérdés

Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.

Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?

2023. aug. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
38%

Ha az exét rendesen leszopta, akkor téged is lefog, csak arra vár, hogy valahogy jelezd te is szeretnéd, lehet úgy, hogy megbeszéled vele, vagy kinyalod, megdugod és oda kínálod neki szopásra, tuti, hogy szopni fog.

2023. aug. 22. 14:33
 42/77 anonim ***** válasza:
14%
A sok szopatós ember az remélem tudja, hogy az ondós száját csókolgatja a csajának. Mi sosem erőltettük ezt, mert tudom hogy a barátnőm nem szeretné ezt.
2023. aug. 23. 07:09
 43/77 anonim ***** válasza:
79%

A csaj lenyalogatja a száját, ha beleélveztünk, és nem is minden szopás megy addig, hogy a nő szája ondós legyen.

Ha ti nem szeretitek a szopást az a ti dolgotok.

Puncit nyalsz vagy azt szeretné a barátnőd?

2023. aug. 23. 10:38
 44/77 A kérdező kommentje:
A szexuális vonzalom kémia, feromonok és nem esztétika, bár kétségtelen, hogy van benne szerepe, de nem döntő. Épp ezért azt gondolom, hogy a többségünk, aki szeret puncit nyalni annak nincs baja a punci és egyéb testnedveivel a barátnőjének. És ahogy az előttem szóló is mondja egy szopásnál nem feltétlen élvezel a csaj szájába. Azt szerintem eldönti ő, ahogy azt is, hogy lenyeli-e, ha lenyeli az nekem óriási megtiszteltetés. És ha utána megcsókólom, hogy g"ecis lesz az én szám is, de ebben nem látok tragédiát. Belőlem jött ki.
2023. aug. 23. 11:42
 45/77 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem lesz g@cis a szád, mert a csaj pár másodperc alatt tisztára nyalja a száját, ha csókolózni akartok.

2023. aug. 23. 11:46
 46/77 anonim ***** válasza:
100%
42. És te kinyalód őt rendesen, vagy azt sem engedi? Zárkózott?
2023. aug. 23. 11:58
 47/77 anonim ***** válasza:
100%

14 es vagyok

És fiú mert nem tettem hozza :D

És meg mindig kiváncsi vagyok!

2023. aug. 23. 14:04
 48/77 anonim ***** válasza:
71%
#43-as, látom elég felvilágosult vagy e téren. Elárulom, hogy az előváladékban is van ondó.
2023. aug. 23. 17:32
 49/77 anonim ***** válasza:
65%
Ja és megtiszteltetés ha lenyalja... :DDDDD Komolyan mondom, hogy a fejemet csapkodom. Csak gusztustalan hímsoviniszták vagytok, szexuális felvilágosulatlan hülye gyerekek.
2023. aug. 23. 17:35
 50/77 anonim ***** válasza:
75%

"A szexuális vonzalom kémia, feromonok és nem esztétika, bár kétségtelen, hogy van benne szerepe, de nem döntő. Épp ezért azt gondolom, hogy a többségünk, aki szeret puncit nyalni annak nincs baja a punci és egyéb testnedveivel a barátnőjének."

A szexualitás, és azon belül a szexuális vonzalom sokkal összetettebb és diverzebb mint ahogy te leegyszerűsíted.

És az, hogy mi "a döntő" a vonzalomban, teljesen szubjektív, mindenkinél más és más.

Az szintén egyéni ízlés (vagy undor) kérdése, hogy ki milyen testnedveket szeret vagy utál, ami a szexpartnétől "származik".

Ízlésbeli dolgokról csak ostoba emberek vitatkoznak...😉

2023. aug. 23. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!