Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.
Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.
Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?
Ha az exét rendesen leszopta, akkor téged is lefog, csak arra vár, hogy valahogy jelezd te is szeretnéd, lehet úgy, hogy megbeszéled vele, vagy kinyalod, megdugod és oda kínálod neki szopásra, tuti, hogy szopni fog.
A csaj lenyalogatja a száját, ha beleélveztünk, és nem is minden szopás megy addig, hogy a nő szája ondós legyen.
Ha ti nem szeretitek a szopást az a ti dolgotok.
Puncit nyalsz vagy azt szeretné a barátnőd?
Csak nem lesz g@cis a szád, mert a csaj pár másodperc alatt tisztára nyalja a száját, ha csókolózni akartok.
14 es vagyok
És fiú mert nem tettem hozza :D
És meg mindig kiváncsi vagyok!
"A szexuális vonzalom kémia, feromonok és nem esztétika, bár kétségtelen, hogy van benne szerepe, de nem döntő. Épp ezért azt gondolom, hogy a többségünk, aki szeret puncit nyalni annak nincs baja a punci és egyéb testnedveivel a barátnőjének."
A szexualitás, és azon belül a szexuális vonzalom sokkal összetettebb és diverzebb mint ahogy te leegyszerűsíted.
És az, hogy mi "a döntő" a vonzalomban, teljesen szubjektív, mindenkinél más és más.
Az szintén egyéni ízlés (vagy undor) kérdése, hogy ki milyen testnedveket szeret vagy utál, ami a szexpartnétől "származik".
Ízlésbeli dolgokról csak ostoba emberek vitatkoznak...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!