Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.

Figyelt kérdés

Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.

Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?

2023. aug. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
60-as, sajnos igazad van. Meg a sok okoskodó. Nem tudom miért nem rendezik le egymás között. Unatkozhatnak.
2023. aug. 24. 10:18
 62/77 anonim ***** válasza:
81%

60.

Te sem vagy jobb, te is fikázol.

Szóval inkább maradtál volna csendben, bölcsebb maradtál volna. :)

2023. aug. 24. 11:34
 63/77 anonim ***** válasza:
79%

61. Én leírtam amit tudtam, nőként mi lehet.

Vagy zárkózott, prűd, vagy sosem szopott, de lehet fél. Ki kell deríteni, vagy keresni mást, amivel egyezik a szexuális kultúrád. :)

2023. aug. 24. 11:35
 64/77 anonim ***** válasza:
17%
62-es: Csak rávilágítottak hogy mennyi kretén van itt aki mindent jobban tud mindenkinél, de rohadtul nem érdekel. Nem kell válasz!
2023. aug. 24. 12:02
 65/77 anonim ***** válasza:
53%

64. Akkor ne írj ide, okoska..

Szűz Incel akcióban..

2023. aug. 24. 14:18
 66/77 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!

Ezt írod: "Meg a sok okoskodó. Nem tudom miért nem rendezik le egymás között."

Ha te olyan okos vagy, akkor miért teszed fel nyilvánosan azt a kérdést, amit nem másoknak kellene feltenned, hanem annak, akivel le akarod szopatni a f@szodat, de valamiért b@szik leszopni téged?

Akkor most már végképp tudom, miért nem rendezitek le ezt egymás között, miért kell ezt a gyk-n kérdezgetni a sok "okoskodótól"?

Vagy ez a perverziód, hogy a szexuális életed a nyilvánosság elé viszed?

Szerintem köszönd meg szépen az eddigi válaszokat, és húzz el a pitschába, ha csak annyira sem vagy képes, hogy tiszteld a válaszolókat, akik a sz@ros kérdésedre válaszokat írtak.

Vagy menj és szopasd meg azt, akinek van gusztusa a miniatűr pötschödhöz, de ne a kérdésedre válaszolókat minősítgesd, te full kretén...😉

2023. aug. 24. 14:52
 67/77 A kérdező kommentje:

66-os, a beszélgetést visszaolvasva megállapítható, hogy néhány válaszoló veszekedéséről szólt. A minősítést kinek nem inge nem veszi magára. És kaptam hasznos válaszokat itt és privátban is az egyik válaszoló rendkívül megértő és segítőkész volt. Külön örültem, hogy hölgyek is válaszoltak. Nélkülözhetetlen az ő szemszögük.

Viszont te ugyanúgy kiteregetted a nemi életedet, hogy napi 2-3szor dugsz a pároddal. Az utolsó mondatot végképp nem értem. Hogy jön ide az intim méretem??

2023. aug. 24. 14:58
 68/77 anonim ***** válasza:
46%

Csak nem irígy vagy a szexuális együttléteim számára is?🤔

Akkor még fokozom: soha senkitől még csak kérnem sem kellett, hogy leszopjon. Kivétel nélkül mindenki leszop/leszopott.

Találós kérdés: szerinted miért?

2023. aug. 24. 15:27
 69/77 anonim ***** válasza:
17%
Mert fizettel nekik ezért boxerboi😀
2023. aug. 24. 15:34
 70/77 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom mivel bánthattalak meg. Gondolom neked minimum 18 centis, eres vastag farkad van, amit ha meglát egy nő egyből torokra vesz. Ja és már a látványtól is hüvelyi orgazmusuk van. Élvezd. Nekem napi 2-3 szexre nincs is szükségem, de jó neked.

Szerintem a 13 centim ugyanúgy jó farok. A technikám jó, szerintem van orgazmusa a csajoknak, tudok squirtelni velük és nem utolsó sorban szerintem sok csajjal dugtam és nem problémáztak a méretem. Persze örülnék ha nagyobb lenne, de azt kell szeretnem ami van. Sajnos a szopás nagyon hiányzik. Megbeszélem a barátnőmmel és bízom benne, hogy megertőbb lesz, mint én a szopás nélküliséggel. Köszönöm, akik támogató választ írtak.

2023. aug. 24. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!