Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.
Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.
Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?
Gondolom Te orálisam kényezteted?
Mondjuk ne csináld, csak az ujjaiddal izgasd és úgy dugd meg.
Kíváncsi lennék mennyi idő után hozná ezt fel neked?...
A másik ne utalj rá mond meg mit szeretnél és ezzel gondja van-e...
A harmadik, pedig a francia vagy 69 helyzet, én az első barátnőmet így "fűztem be"
Szemből az oldalára fekteted a lányt, amelyik oldal neked kényelmes.
Tudod simogatni, csókolni a száját, nyakát. A kezeddel meg le-le tévedsz és izgatod, de fokozatosan. Amikor úgy érzed izgalomba jött elindulsz fejjel/szájjal lefelé a melle, hasa és a combjai közé. Ekkor szinte megfordultál és kezébe is adhatod a szerszámot. Amikor egy nő nagyin izgatott, de még nem vergődik, akkor sok mindent bevállalnak. Ha ekkor teljesen ráfordulsz oldalt 69-ben és a combjai között időzöl (egyik lábát felhúzva másik combján fekve), az orra előtt lévő pénisz szinte cselekvésre sarkal minden nőt.
Ezt tudom javasolni.
A szex sokszor taktikát igényel.
1. Nem mindig gondolnak emberek erre vagy arra... Ezekkel rá lehet vezetni őket.
2. Gátlások is befolyásolhatnak valakit. Rájönnek utána, nem is olyan nagy dolog...
3. Meg esik nem szeretni, rosszabb esetben viszolyog dolgoktól. Ilyenkor fokozatos, apró dolgokkal megfordítható a nézette...
Lehet hogy volt rossz élménye
Vagy az előző párját csak kényszerből szopta rendszeresen
Nem vagytok egy szexuális szinten.
Mi oda vissza adjuk egymásnak az orált, ez lenne az alap. :)
Ha nem akar, akkor ne eroltsd, keress mást..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!