Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.

Figyelt kérdés

Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.

Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?

2023. aug. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
34%

20. Ha így állsz hozzá, te se várd el hogy kinyaljanak, ha nő vagy. Ha férfi, akkor a másikat ne.

Rengeteg kapcsolatban ez probléma..

2023. aug. 19. 14:39
 22/77 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem várom el. Inkább az az alap, hogy olyan társat keressek, akik megfelelnek a kritériumaimnak és ne kelljen ráerőltetni mert abból semmi jó nem származik.
2023. aug. 19. 14:46
 23/77 anonim ***** válasza:
76%

22. Hát nem tudom, én megértem hogy te nem vagy nyitott és ilyen barátnőt is keresel.

De én, mint nyitott ember, szeretem a párom orálisan kényeztetni és viszont szeretem is kérni. Ráadásul anélkül be sem tudna hatolni...

2023. aug. 19. 15:52
 24/77 anonim ***** válasza:
46%
Na látod, te szereted csinálni. Az egy dolog, nem erőlteti senki, de azért te elvárod hogy kölcsönözze, hiába hogy ő nem akarja. Elég önző dolog, nem gondolod?
2023. aug. 19. 15:56
 25/77 anonim ***** válasza:
100%

24. Nálunk a párom ezeret nyalni, főleg amióta 5 perc alatt orgazmusom van tőle. Anélkül együtt sem tudnánk lenni, olyan szűk vagyok..

De nyilván, van akinek ez sem számít..

2023. aug. 19. 17:33
 26/77 anonim ***** válasza:
100%

Mi is volt az eredeti kérdés?

"Mit tegyek, hogy a barátnőm leszopjon? Még nem szopott le sosem, én viszont nagyon szeretem az orált.

Az egyik exét ismerem és tudom tőle, hogy őt rendesen leszopta. Én finom próbáltam utalni rá szex közben de nem veszi a szájába pedig a kedvéért heti kétszer simára borotválom a vesszőm körül, nincs vastag farkam és igyekszem minél több érzelmet beletenni bár szeretek vadulni.

Vannak sorstársaim akiket nem szopnak?"

Ez két kérdés.

Az utolsóra könnyebb válaszolni. Vagy van szopás vagy nincs.

Nálam alap hogy legyen orál szex, más férfiak nem ragaszkodnak annyira ehhez.

És vannak olyan nők és férfiak is, akik csak egyoldalúan várják el az orált a párjuktól, miközben ők nem adnak orált akkor sem, ha azt a másik igényelné.

Az első kérdés sokkal izgalmasabb.

Miért nem szop le téged a barátnőd, mikor az exét rendszeresen szopta, és hogyan tudnád rávenni a szopásra?

Nos, ha azt tudod, hogy az exét szopta, akkor kérdezd meg a barátnődet őszintén, hogy téged miért nem akar leszopni.

Mindig az őszinteség a legcélravezetőbb, még akkor is, ha elutasítás vagy negatív válasz lesz a végén.

De akkor legalább már azt is tudni fogod, hanyadán álltok egymással, és az egy újabb kérdést fog felvetni egy újabb döntési helyzettel együtt.

Ez így működik jól, minden más csak maszatolás, és hazugságok önmagadnak, rosszabb esetben a másiknak (is)...

2023. aug. 19. 19:17
 27/77 anonim ***** válasza:
69%

Ez esetben pont az az önzés, hogy nem teszi meg a párjának, hogy leszopja, még akkor is, ha nem szereti csinálni, de a párja kedvéért megtenné, főleg úgy, hogy őt meg kinyalják.

De a mai társadalmi viszonyok között a szexben már alap lett a szopás, egy szexet kedvelő férfinak nem is kellene olyan nővel foglalkoznia aki nem szopik, az keressen magának olyan férfit aki ne szereti, ha leszopják.

Egyébként még az is hozzátartozik, hogy az a nő aki szereti a szexet, de szopni ne szeret, az meg fog szeretni szopni idővel, aki meg nem fog megszeretni szopni az meg a szexet sem szereti igazán, na ezekkel nem érdemes foglalkozni.

2023. aug. 21. 09:18
 28/77 anonim ***** válasza:
75%

27.

Erről beszéltem. Én szeretem csinálni, annak ellenére hogy fogszabályzóm van még alul és hetekig rágni nem tudtam, úgy fájt a fogam és az állkapcsom.

Én is kaptam nyalást, viszonoztam. De mint írtam, nekem ez alap. :)

21,23,25 voltam

2023. aug. 21. 11:22
 29/77 anonim ***** válasza:
16%

Nem erőlködök tovább. Nem érthetitek meg egy normális ember gondolkodását, ha pont olyan éretlen önző perverzek vagytok, mint a kérdező. Szimplán csak nem vagytok megérve egy komoly kapcsolathoz, aminek meg vannak a maga szabályai.

Jöhetnek a lepontozások, többet úgy sem nézek rá erre a kérdésre.

2023. aug. 21. 11:46
 30/77 anonim ***** válasza:
72%

Kinyalod, megdugod, majd oda kínálod szopásra és nem szop? Mit mond?

Ilyen nővel szerencsére még nem találkoztam.

2023. aug. 21. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!